STÅA I SKRIVENDE STUND, SAMT LITT OSLO-BILDER

 

Godkveld!

Tenkte bare å fortelle at ny blogg er under konstruksjon, og blir forhåpentligvis klar til bruk i løpet av neste uke. Jeg gleder meg iallefall til å blogge i nye omgivelser!

I mellomtiden tenkte jeg å poste noen bilder fra Oslo-turen her.


På fredagen var jeg tidlig oppe for å ta toget til Trondheim allerede kl.07.36. Deretter ble det buss opp til Kaliber, etterfulgt av 7 timer i bil med trener Gunnar og Fitnessbloggens redaktør, Robert Eilertsen, før jeg kom meg opp til hotellrommet mitt i 19. etasje av Radisson Blu Scandinavia hotell. Fiiint.


Ikke lenge etter at jeg ankom Oslo ble det en liten treningsøkt på hotellet med Kristina, før vi og Kristinas kjæreste Martin gikk ut og koste oss med litt mexicanske herligheter. Var riktignok litt delte meninger om akkurat det, men jeg var iallefall strålende fornøyd.


Lørdags morgen tuslet jeg bort til Oslo konserthus, hvor jeg ble værende de neste 12 timene. Tok ingen bilder under selvet stevnet, så vil du se bilder fra det må du trykke her.  Jeg hadde iallefall en veldig givende dag, og fikk masse motivasjon av å se alle de veltrente bronsefargede kroppene. Jeg vil og jeg skal! Så mange kjente fjes, og fikk hilst på flere bloggere. Kjempehyggelig!


Fikk med meg en fin liten fangst hjem også!

På søndag ble det atter en gang noen timer i bil på vei nordover, men denne gangen snødde det og var glatt på veien! I tillegg hadde vi fått med Anja, og samtlige satt og gomlet smågodt og alskens godis hele veien nordover. Fitnessgjeng!

Da vi kom til Trondheim tok jeg turen hjem til Tor, og overnatta i byen til mandag. Da ble det PT-time, så nå har jeg nytt treningsprogram igjen. Denne gangen skal jeg prøve doggcrap i noen uker. Svir som bare det, men er utrolig fort unnagjort! Uvant med så korte økter. Fikk kjørt en økt på Kaliber da jeg først var der også, og det var ikke helt det samme å komme tilbake til min 30 år gamle gym i Levanger etter det altså. Etter PT-timen ble det sushi på Kyoto med Tor til middag. Jeg fatter ikke at jeg har blitt så vanvittig glad i det, ble ikke særlig begeistra første gang jeg smakte det akkurat, men det er jo konge!

Og ja, vi har forresten avgjort at jeg skal satse på å stille til neste høst. Der, da har jeg sagt det. Rettere sagt skrevet det, svart på hvitt. Skal kjøre på og bygge så mye som mulig nå i vinter, også ser jeg frem til diett til våren. Jeg ser generelt frem til våren. Da blir jeg ferdig med vgs, kan flytte til Trondheim, trene på Kaliber, sette i gang med diett, og få meg en liten jobb. Og kanskje noen deltidsstudier. Men nå får jeg vel bare holde fokus og gjøre det beste ut av vinteren i første omgang.

 

Flere som var på NM?

 

20 kommentarer

☮ ▼i▼il

13.okt.2011 kl.23:27

Åhh, så koselig! Høres ut som om du har hatt det helt fantastisk, og det misunner jeg deg :}

☮ ▼i▼il

13.okt.2011 kl.23:30

Oi.. Hehe, jeg spammer jo Oo

Mira

13.okt.2011 kl.23:32

Det blir spennende å følge med på deg videre da, når du har bestemt deg for å stille neste høst! :)

fagning

14.okt.2011 kl.00:01

LIKER! :-)

lovelyliller.com -

14.okt.2011 kl.00:52

UuuuuUuu så kult!du går et spennende år i møte mao! :D

Lone

14.okt.2011 kl.06:26

Oij, så spennende! Du er flink altså, og så moro at du har et så langtstrekende mål å strekke deg etter:) Kjør på jente:)

Hege

14.okt.2011 kl.08:06

Ååh, sushi. <3 Har inntrykk av at de fleste, inkl undertegnede, har litt problemer med det i starten, men etterhvert blir hekta. Men det er jo ikke så dumt. Sashimi og grønnsaker er vel fitnessmat ;)

Kult at du stiller i konkurranse neste år! Masse lykke til med oppkjøringen. Du er flink!

Andrea

14.okt.2011 kl.09:04

i▼il: Hehe, tok meg den frihet og slette et par av kommentarene jeg ;P

Men jaa, har hatt det kjempefint :D

Andrea

14.okt.2011 kl.09:05

Mira: Moro at du synes det ^^,

Andrea

14.okt.2011 kl.09:05

fagning: :D

Andrea

14.okt.2011 kl.09:05

lovelyliller.com: Hihi ja, jeg tror nok det :D

Andrea

14.okt.2011 kl.09:06

Lone: Ja, jeg trenger noe å jobbe mot, så det er ganske fint å ha fastslått et konkret mål. Will do! :)

Andrea

14.okt.2011 kl.09:08

Hege: Ja, sushi ser ut til å være en rett man er nødt til å gi noen sjanser, før det blir GODT, hehe.. =P Og ja, det er jo relativt sunt til å være såååå yummi. ;P

Tusen takk!

Kristine

14.okt.2011 kl.19:01

Åja, så utrolig spennende!

Da følger jeg med på veien. Heeia :D

Greta

14.okt.2011 kl.22:30

Åå var dere på Mucho Mas?? Veldig god mat der :D Så utrolig morsomt at du har satt deg et mål om når du skal stille. Blir knallgøy å følge deg på den nye bloggen din. Likte heller ikke sushi før, men nå elsker jeg det! Det er helt kanongodt :D Ser ut som om du har hatt en fin Oslo-tur. Så etter deg på NM, men kom ganske sent og satt helt bakerst.

Andrea

14.okt.2011 kl.23:29

Greta: Tror det hette Tre brødre eller noe. God mat hadde de iallefall =)Ser ut som det er noe magisk med sushi. Det må smakes noen ganger før man blir hekta =P

Åh, var jo der hele dagen jeg, men tror nok ikke jeg så deg heller.. Var jo en del folk.

Greta

15.okt.2011 kl.21:46

Jepp, sant så sant med sushi. Spiste det selv til middag i dag - yaam!! Ja, var masse folk der så ikke rart man ikke ser hverandre alltid. Håper du har en fin helg!

<3 Kristine

16.okt.2011 kl.17:01

Gleder meg masse til å følge med på veien mot scenen :D Lykke til!

Ha en fin kveld :)

Fitnessnora

18.okt.2011 kl.22:28

Kult at du skal stille til høsten! Kjør på :)

anonym

23.okt.2011 kl.20:02

abstinenser! gleder meg til å lese den nye bloggen din:)

Skriv en ny kommentar

hits