KONKURRANSE

 

Ok, da har jeg kommet så langt at jeg har bestemt meg for å opprette en ny blogg her inne på blogg.no. Den neste utfordringen blir da å bestemme meg for hva bloggen skal hete, ettersom man ikke kan forandre bloggnavnet i ettertid. Jeg sliter litt med å komme på noe jeg blir mer eller mindre fornøyd med, så da kjører jeg i gang en liten konkurranse her inne! Den går rett og slett ut på at den som kommer med det beste navneforslaget får tilsendt en proteinbar eller to.

Kriteriene er bare at det er nødt til å være et navn som blir akseptert av blogg.no (det kan altså kun inneholde bokstaver og/eller tall), det må være tilgjengelig, også må det på et eller annet vis passe til bloggen (bloggen kommer til å inneholde stortsett det samme som denne har gjort siden jeg begynte å blogge om trening, men forhåpentlivis med litt bedre kvalitet).

Jeg holder konkurransen gående til jeg ikke vil vente lengre med å sette i gang, rett og slett.


Make me happy!

7 kommentarer

Marit Kristine Boneng

12.okt.2011 kl.22:26

Jeg liker Morgentaake-bloggen jeg :( Du kommer ikke til å slette den helt vel..?

Andrea

12.okt.2011 kl.22:29

Marit Kristine Boneng: Har ikke tenkt å slette den nei, men så snart jeg får den nye på stell så tror jeg ikke jeg kommer til å blogge noe mer her.

silje

12.okt.2011 kl.22:37

Okei, jeg har et suuuuuperduper urelatert spørsmål til deg; Siden du har piercing i underleppa, vet du om du kommer til å få et veldig synlig arr om du tar den ut? Jeg har lenge tenkt på å ta selv, men kjenner ingen jeg kan spørre om det og har ikke fått sullet meg til et piercing studio for å spørre. Jeg vet det er veldig individuelt hvor store/synlige arr blir, men tenkte jeg skulle spørre :)

Andrea

12.okt.2011 kl.22:53

silje: Hehe, nå har jeg jo ikke prøvd å ta den ut for å la det gro, men jeg tror nok det ville blitt et synlig lite arr ja. Har ei venninne som har tatt ut et par i underleppa, og hullene er vel der fortsatt tror jeg, men de er jo ikke spesielt synlige eller noe man legger merke til med mindre man ser etter de. =)

lovelyliller.com -

12.okt.2011 kl.23:49

Artig :D Håper du finner ett bra ett! :D

☣Vargtatt☣

13.okt.2011 kl.06:08

Hva med "kveldstaake.blogg.no/", da ser man også at det er samme person bak bloggene :]

deadfreedom

21.okt.2011 kl.01:35

Er par forslag har jeg til deg her og nå: www.muskelvekst.blogg.no, www.byggeklosser.blogg.no, www.vital.blogg.no.

Skriv en ny kommentar

hits