BLOGG-HJELP

 

Jeg overlevde Osloturen altså, men jeg vurderer sterkt å opprette en ny blogg og starte på scratch. Det er derfor det ikke har kommet noen ivrige oppdateringer etter NM, for jeg har tenkt å blogge om det. Om jeg ikke oppretter en ny, må jeg rydde opp og friske opp denne, men jeg klarer ikke helt å bestemme meg. Jeg er så grønn når det kommer til html-koding og slikt, så det hadde vel egentlig vært best å få litt hjelp med designet, men samtidig vil jeg ha muligheten til å kunne forandre litt i ettertid uten at jeg herper alt. Det er rett og slett litt demotiverende å blogge når jeg føler at designet og div har gått ut på dato. Innholdet i denne bloggen har forandra seg en del stiden jeg oppretta den.

Noen innspill?

Og om jeg skal opprette en ny blogg, skal jeg da holde meg til blogg.no, eller skal jeg prøve ut wordpress? Det frister litt, men da får jeg ikke ført med meg alle blogg.no-vennene.. Dette er ikke lett altså. Og til sist; om jeg oppretter en ny blogg, hva skal jeg da kalle den? Kom gjerne med forslag, jeg føler veldig lite kreativ.

Trenger hjelp!


8 kommentarer

Jostein Jenssen

12.okt.2011 kl.10:46

SV: Så kult! Bor forhåpentligvis i Trondheim til høsten, så da kan jeg jo delta ;) Men har kanskje stilt allerede da. Det var hyggelig ja :) Så etter deg etterpå men du hadde visst forsvunnet, så det fikk bli med å hilse på.

Hold deg til blogg.no du, det er så mye enklere ;) Men ikke spør meg om navn, jeg brukte ukevis bare på å hoste opp mitt eget :P Lykke til!

Livet på Svalbard

12.okt.2011 kl.11:23

Bli heeer!! :D

Arevya

12.okt.2011 kl.11:25

Om du oppretter en ny en, så gi meg en lyd, slik at jeg kan følge den videre :D

Frisksomenfisk

12.okt.2011 kl.12:21

Morsomt å prøve no nytt da! Bare du sir fra, slik at man kan følge deg videre:-=

Formen ser forresten veldig bra ut!

Kristin

12.okt.2011 kl.12:52

Følger deg uavhengig av portal og navn jeg, bare si ifra hvor du går hen ^^

TheMona

12.okt.2011 kl.20:59

Hold deg på blogg.no da :c

lovelyliller.com -

12.okt.2011 kl.21:46

har null peiling på CSS og HTML selv,såeh.. :p men bli gjerne her! :D

Sandra

12.okt.2011 kl.23:27

Jeg stemmer for at du fortsetter på blogg.no :-)

Håper du finner ut av det, og at noen (flinke) hjelper med design! Jeg kan nemlig IKKE sånt. Ehehe.

Skriv en ny kommentar

hits