STAVANGER OPEN OG LØRDAGSTIPS

 

God lødag!

Akkurat nå må jeg bare få ut litt entusiasme. I helga er det jo Stavanger Open, og jeg har akkurat sett litt backstage-opptak på Iform derfra. Jeg blir så gira og motivert! Jeg kan ikke vente til det er min tur. Gleder meg sånn til den dagen jeg skal sette i gang med diett selv. Gjett hvem som skal gi 110% på trening i dag!

Sånn.

Over til dagens lille tips: iskaffe. Dette er min nye frokost-favoritt for tida. Koker opp litt vann og blander ut et halvt stort glass med kaffe om kvelden som får stå i kjøleskapet over natta, slik at den er ordentlig kald og god om morgenen. Deretter tilsetter jeg bare 30g whey gourmet cappuccino, noen dråper stevia english toffee, og kaldt vann til glasset er fullt. Rører rundt og drysser på litt kanel. Husk å bruk riktig type kanel, les mer om det her. Og på 3-2-1 så er den borte.Da skal jeg bare lage meg litt lunsj før jeg drar av gårde på trening. I dag skal det pumpes til musklene skriker og tårene renner, for jeg er høy på koffein og motivasjon. Høhø.

 

7 kommentarer

Jenny

24.sep.2011 kl.13:20

Mm, iskaffe er godt :D (sitter og drikker varm proteinkaffe jeg da men..)

Og har du tenkt å stille? Da har du ihvertfall en heiende "fan" bak deg allerede :) Synes du har ganske bra fysikk! (ok da, jeg leste akkurat "om meg" og ser at du har tenkt å stille i 2012).. Så bra! Morsomt å følge deg, spesielt fra ganske tidlig av :)

Ha en fin helg!

it's training

24.sep.2011 kl.13:54

Så gøy at du vil stille en gang da! her følges det også med ;)

Andrea

24.sep.2011 kl.17:01

Jenny: Ja, jeg har kjempelyst til å stille, men det er litt skummelt å si det høyt. Da er det liksom ingen vei tilbake, og jeg skal innrømme at selv om jeg er kjempegira, så synes jeg det høres dritskummelt ut. x) Men man må vel tørre å satse litt om man vil oppnå noe. Takk for støtten! =)

Ha en fin helg du også! ^^,

LilleMy

24.sep.2011 kl.19:00

Jeg skjønnes veldig godt hva du mener. Jeg har egentlig veldig lyst selv. Det hadde vært så kult! Men jeg tør ikke tenke på hva folk rund meg (familien, etc) ville ha sagt. Bestemor hadde fått anfall ;P Ja, ja, musklene er så langt unna sceneform at jeg ville trengt mange år uansett, og jeg hadde sikkert ikke klart det da likevel ;)

Om du skulle gjøre det, har du mange støttespillere allerede, ja :D

Den iskaffen (eller noe lignende) skal jeg prøve en dag snart. Får aldri i meg kaffe om morgenen før trening, fordi jeg ikke orker å stå opp tidlig nok, men på den måten får jeg jo både shaken og kaffen i ett. Ser kjempedelig ut!

God lørdag, Andrea :)

benedictestrening

24.sep.2011 kl.19:31

Lykke til på veien mot å stille!:) Iskaffen så goood ut:)

lovelyliller.com -

24.sep.2011 kl.21:17

Håper du haded det fint der borte! :D

Andrea

25.sep.2011 kl.18:10

LilleMy: Bestemor ja, hun har vanskelig nok med å fortså hvorfor jeg skal spise så sunt som je gjør nå hun. Om jeg hadde satt i gang med en ordentlig diett hadde hun vel trodd jeg hadde fått en spiseforstyrrelse eller noe.. x) Jeg er egentlig ikke så redd for hva folk vil tro, for det har jeg aldri brydd meg noe særlig om. Går mine egne veier og trives med det. =P Jeg er vel egentlig mer redd for at jeg sier at jeg skal stille, men så skjer det noe som gjør at jeg trekker meg. Det ville vært flaut. -.-

Men du bor i Trondheim, gjør du ikke? For da synes jeg vi begge kan stille for Kaliber samtidig :D

Iskaffen er kjeeeempegod forresten. Ren nytelse <3

Skriv en ny kommentar

hits