TRAVLE TIDER (?)

 

Det er litt små-hektisk om dagen, og da blir jeg litt surrete og glemmer at jeg har en blogg. Go me. Men jeg lever i beste velgående fortsatt. Og jeg er nok egentlig ikke så travel som jeg innbiller meg, jeg bare bruker en del tid på å gjøre unyttige ting for å utsette det jeg egentlig burde gjøre.

Nytt mål: ta minst ett bilde om dagen, slik at jeg har noe å blogge om. Å blogge uten bilder er for meg fysisk umulig. Så ettersom jeg ikke har noen relevante bilder i dag, får dere se min firbente pelskledde venn som var på besøk i helga:

Ellers så er hverdagen ganske ensformig om dagen: skole --> trening --> lekser + matlaging +  andre oppgaver --> natta. Men jeg trives med det.

Treningsoppdatering
I helga hadde jeg noen herlige treningsøkter, og følte meg sterk og full av energi. Fikk satt et par nye perser og greier. På knebøyen som jeg har slitt sånn med har jeg begynt å øke litt i vektene nå, så der er det bare fryd og herlighet. I dag derimot hadde jeg ei litt små-slapp økt på bryst og biceps. Både vilje og fokus var mer eller mindre til stede, men styrken glimtet med sitt fravær. Kjedelig, men alle økter kan tross alt ikke være perfekte.

Matoppdatering
Jeg spiser som en helt og trives med det! Kostholdsplanen har imidlertid fått noen små-justeringer igjen. Fortsatt samme innhold, men ettersom jeg har det litt hektisk om morgenene og foretrekker å kose meg med mat om kveldene, har jeg bytta om på frokost og kveldsmat. Det vil si at nå får jeg pannekakene mine til kvelds. I tillegg har magen min protestert litt på at jeg skal hive i meg en hel boks cottage cheese på én gang, så der er halve boksen bytta ut med en shake i stedet. Funker flott!


Og vet dere hva? Det er bare 16 dager til vi kjører nedover til Oslo for å se NM i bodybuilding og bodyfitness! Begynner å glede meg ordentlig nå. Har aldri vært på noe slikt før, så det blir spennende å se hvordan det hele foregår, for ikke å snakke om alle de flotte atletene som kommer til å stå på den scenen i løpet av dagen. Har enda ikke ordnet med overnatting der nede, men satser på at det går i orden.

 

Flere som skal på NM?

 

11 kommentarer

LilleMy

21.sep.2011 kl.20:08

Det hadde vært SÅ gøy! Hvis jeg fortsatt hadde bodd der, så... Men, men, jeg får får holde meg her i Trondheim :'(

Andrea

21.sep.2011 kl.20:22

LilleMy: Jeg skal sitte på med Gunnar nedover. Du kan jo høre om det er plass til deg også? ;)

Jenny

21.sep.2011 kl.20:23

Jeg har veldig lyst! Får se om jeg har tid :D Første gangen jeg får sjansen ihvertfall, så det er jo spennende :)

Søt hund btw :)

Stine- Stines treningsblogg

21.sep.2011 kl.20:24

Ja, hadde planer om det :D

it's training

21.sep.2011 kl.22:37

Skal desverre ikke det :/

lovelyliller.com -

22.sep.2011 kl.00:11

skal ikke dit ned nei,men følger på nett :3

Charlotte -

22.sep.2011 kl.10:36

Har veldig lyst til å dra nedover til Oslo, men må først få med meg noen :D

☮ Vivilicious

22.sep.2011 kl.12:22

Oi, så spennende! Håper du får kost deg masse :}

Pernille Nicoline

22.sep.2011 kl.15:59

Jeg skal :D

Greta

23.sep.2011 kl.22:54

Du kan glede deg masse til å se NM :D Veldig god motivasjon ! Fin blogg du har her :)

Jostein Jenssen

23.sep.2011 kl.23:58

Jeg skal fly ned fra Tromsø og se på! Heier på en kompis fra Kaliber som stiller i AF ;)

Skriv en ny kommentar

hits