LØRDAGSGLEDE

 

I dag har vært en fin dag! I går var jeg slapp og svak og følte meg små-dårlig, men en god natts søvn gjorde susen så i dag er jeg i form igjen. Tok meg en liten handletur i formidag for å se etter litt vinterklær (jada, vet det knapt er høst, meg jeg er en frossipinn!), så da fikk jeg med meg noen fine funn hjem. Det ble ei god vinterjakke med herlig hette, ei ny bukse (som ikke er joggebukse!), en hals, noen kjempemyke sokker som blir gode på kalde høstkvelder, en eye-liner og hårfarge så jeg omsider får gjort noe med den horrible etterveksten.


Det morsomste med prøverom er at man kan flekse og faktisk se ryggen uten å måtte vri på hodet! Også oppdager man at når man spiser all maten på kostholdsplanen og mer til, så får man også litt ekstra polstring. Hihi, da slipper jeg iallefall å fryse helt ihjel i høst. Musklene er iallefall fornøyd med å få litt mer mat å ta av, og det merkes både i vekst og styrke.

 

Etter handleturen ble det en tur på gymmen for ei lørdagsøkt, og i dag var det skuldre og triceps som stod på planen igjen. Jippiiii! Jeg har forresten begynt å logge treningsøktene mine her på forumet på Fitnessbloggen, så istedet for å skrive ned de samme øvelsene etter hver økt her inne, logger jeg hele økta med vekter, antall reps og hele pakka der.

 


Jeg har selvfølgelig spist godt i dag også, og til middag i dag ble det biff i barbequesaus med ovnsbakt søtpotet, brokkoli og blomkål med mozzarella. Omnomnommm. Til kvelds gjorde jeg nok et tappert forsøk på å steike vafler som ikke falt fra hverandre under steikeprosessen, og jeg lyktes (nesten)!

Oppskriften ble som følger:

- 1 egg + 1 hvitte
- 15g bakepro
- 20g Hi-maize
- 20g Havregryn
- 1ts fiberhusk
- 1ts bakepulver
- kanel
- kardemomme
- sukrin

Hele oppskriften inneholder omtrent 260 kcal. Stekte vaflene med cocosa, og gaflet dem i meg med brunost, syltetøy og kesam på. Med pepsi max til selvfølgelig. Også har jeg fått besøk av en liten pelskledd venn ved navn Tara som skal holde meg med selskap til i morgen. Det er altså hunden til madammen til pappa. Kjempesøt er hun! Nå skal jeg bare kose meg i stolen foran tven og dataen med et par nutrilett-barer resten av kvelden. O'herlige lørdag.

 

5 kommentarer

TKG

17.sep.2011 kl.20:42

Så deilig å få handla litt :)

Inga

17.sep.2011 kl.21:05

wohoo, de vaflene ble jo superfine! :D

Hurra\o/

Ha en fin lørdagskveld:)

LilleMy

17.sep.2011 kl.21:18

Ser ut som veldig gode vafler :) Mitt forrige forsøk ble så mislykket at jeg aldri fikk spist dem, hehe :P

lovelyliller.com -

17.sep.2011 kl.22:08

Digg å shoppe da. jeg har selv kjøpt litt bling-bling idag :3 vaffleeer <3 *sikklepå* Ha en flott kveld videre

Charlotte -

19.sep.2011 kl.18:56

sv: Karbonadedeig er supergodt! :)
De vaflene så kjempegode ut :) Har du rpøvd å ha bringebær i dem? Det er kjempegodt, hvertfall med brunost på :D

Skriv en ny kommentar

hits