BBQ-SWEETPOTATO & LØRDAGSPJATT

 

Til tross for at jeg var litt distré på trening i dag (blir sånn når man starter dagen på et så forvirra vis), ble det ei veldig god økt på skuldre og triceps idag. Økte fint i styrke på flere øvelser, så da sier jeg meg fornøyd. Også ble det selvfølgelig mye bedre da fotballguttene gikk, slik at jeg fikk skru av radioen og VG-lista, og sette på Rammstein på full guffe på anlegget istedet. Riktig musikk har litt å si for yteevnen altså! Pusemusikk duger ikke når man skal trene ordentlig styrke. "What are words" med Chris Medina er en veldig fin sang altså, men jeg kan ikke si at jeg blir så veldig gira av å høre på den.

Anyway, dagens økt så slik ut:

  • Upright rows med hantler
  • Hantelpress
  • Fronthev
  • Sittende sidehev
  • Dips (står ikke på planen, men jeg ville teste. Tok 8 med egen kroppsvekt)
  • Nedpress
  • Benkdips
  • Overhead extensions med tau

 

Spisedagen utsetter jeg til i morgen for da skal jeg i 75-årsdag hos min kjære mormor, og jeg ser ikke akkurat for meg at det er sei og brokkoli som blir servert. Bestemødre, you know the drill. Men det er jo tross alt lørdag, så i dag har jeg diska opp med biff og barbeque-søtpotet! Muskelmat <3 Gjorde det så enkelt som å skjære opp søtpoteten i båter, og klarte selvfølgelig å kutte meg i fingeren. Jeg og kjøkkenkniven er ikke så glad i hverandre. Deretter tok jeg ei steikeplate, -med bakepapir for å unngå unødvendig kliss og søl, og spruta barbeque-saus utover, heiv båtene oppå og blanda godt til alle hadde saus på begge sider. Deretter satte jeg de inn i ovnen på 200 grader i ca.20 min, mens jeg gjorde klar grønnsaker, aka champinjong, tomat og ananas. Biffen steika jeg i panna med kebabkrydder (jadda, man tager hvad man haver) sammen med hvitløk og chaminjongen. Selvfølgelig ble biffen helt rå inni, så jeg ble nødt til å dele den opp i biffstrimler og ettersteke. Jeg og hele kjøttstykker fungerer bare ikke. Jeg vet at noen helst vil ha kjøttet mer eller mindre rødt og rått altså, men jeg spiser ikke rått kjøtt! Det skal vær godt stekt.


Neida, den var ikke til dere.


Nå får jeg snart besøk av min kjære Marit, og vi skal ha en liten jentekveld med film (om vi får DVD-spilleren til å fungere), og masse pepsi max. <3

 

Hatt en fin lørdag?

 

12 kommentarer

Monika

10.sep.2011 kl.18:16

Det så ut som en skikkelig god middag din tufs! Og hva har du gjort med DVD-spilleren min 'a??

benedictestrening

10.sep.2011 kl.18:27

Hehehe, jeg får heller ikke den HELT store inspirasjonen av "What are words" når jeg trener:D Kos deg med jentekveld:)

lovelyliller.com -

10.sep.2011 kl.21:14

ja,men er grusomt trøtt! kos deg i selskap!

it's training

10.sep.2011 kl.22:39

å, nam, god middag! :)

☮ Vivilicious

10.sep.2011 kl.23:20

Åwhh, middagen så mildt sagt herlig ut! :}

10.sep.2011 kl.23:33

hvorfor er det så mange som trener som spiser søtpotet egentlig? hvorfor ikke vanlig?

Jenny

11.sep.2011 kl.00:04

JA.

Selv om jeg synes dere kan invitere med meg og på koselig filmkveld en gang om ikke så lenge.^^ Alt for lenge siden sist gang :O (Og nei, det var ikke et hint om at jeg hadde forventet at.. Ja. Du skjønner xD Vil bare forsikre meg om at det ikke ble tolket slik - for det var ikke ment slik. :'D)

Andrea

11.sep.2011 kl.09:08

Anonym: Jeg velger å besvare spørsmålet ditt med et nytt et: har du noen gang smakt søtpotet? ;P

11.sep.2011 kl.11:08

har ikke det, men det er bedre enn vanlig altså? Bør kanskje teste det selv da:)

Andrea

11.sep.2011 kl.13:04

Anonym: Søtpotet er ikke beslektet med vanlig potet i det hele tatt faktisk. Den ligner mer på gulrot =P Men ja, jeg synes den er mye bedre enn vanlig potet. Søtmons =P

Trening, kosthold, helse og mat

11.sep.2011 kl.15:59

Middagen såg utrolig god ut! og pepsi max er digg! :D

silje's fremgang

12.sep.2011 kl.14:17

Herlige sweet potatoes..:D

Skriv en ny kommentar

hits