HVERDAGSGLEDER

 

God tirsdag!
Har du en fin uke så langt?

Det har iallefall jeg. Ikke noe ekstraordinær, men jeg føler jeg får masse flybensin (har du hatt MOT vet du kanskje hva jeg snakker om)  fra alle kanter om dagen, og da blir hverdagen ti ganger lysere. Det er utrolig hvor stor betydning små kommentarer og oppløftende ord kan ha. Jeg lever iallefall lenge på gleden jeg får av å få "bekreftelse" fra folk rundt meg. Det er så lite som skal til for å gjøre en stor forskjell, så jeg oppfordrer alle til å si nye hyggelig til noen i morgen. Det kan være en klassekamerat/kollega, noen på gymmen, en venn, en tilfeldig du møter på gaten, eller din egen mor. Da kan du legge deg på kvelden med følelsen av å ha gjort en positiv forskjell i dagen til en annen person. Det er ikke stort, men det gir forhåpentligvis en god følelse som vedkommende tar med seg videre resten av dagen.

 

Her sitter jeg og leser blogger mens jeg spiser pannekakene mine om morgenen. Det er en fin start på dagen det! Og nei, det hadde absolutt ingenting med resten av innlegget å gjøre.En annen ting som har vært med på å bidra til at uken så langt har vært fin er selvfølgelig treninga. I går hadde jeg i utgangspunktet treningsfri, men fant ut at jeg ville jogge meg en tur. Har ikke vært oppe i høyere tempo enn rask gange siden i sommer, så det var ganske godt å faktisk jogge igjen. Jeg er i grunn ikke særlig glad i kardiotrening, men denne gangen var det herlig allikevel! I dag var det styrke av fremside lår som stod på planen, og jeg hadde ei kjempegod økt! Jeg og knebøy har ikke vært særlig gode venner før, og jeg har alltid gruet meg litt til det ettersom jeg har slitt veldig med å få til korrekt utførelse. Men med litt hjelp og korrigering av teknikken av ei dame på gymmen som virkelig veit hva hu snakker om og en god del øving og fokus, begynner det å løsne litt nå. Føler endelig at teknikken begynner å være på plass, så da kan jeg begynne å legge på litt mer vekt igjen også. Så nå er utrolig nok knebøy ikke hat-øvelsen lengre! Selv om jeg ikke er særlig sterk i den. -enda.

Dagens økt så slik ut:

  • Knebøy
  • Beinpress
  • Utfall
  • Leg extension


Hadde faktisk økt en god del i styrke på beinpressen siden sist gang også, så denne økta var jo bare stas. Det er ikke mange øvelsene i løpet av ei økt nå på denne 5-splitten min, men kvalitet over kvantitet, right? Jeg passer på å gjøre mitt beste for å kjøre på så hardt at jeg virkelig får maks ut av hvert sett.

 

Har du trent i dag?

 

18 kommentarer

benedictestrening

06.sep.2011 kl.20:03

Får ikke til knebøy jeg heller...så det er blitt en hat-øvelse ja! Må vel få litt hjelp og veiledning også, for jeg VET jo at det er en god øvelse å ha med!! Ha en fin tirsdagskveld!

LilleMy

06.sep.2011 kl.21:44

Jeg og knebøy er heller ikke helt venner. Skulle gjerne ha noen til å lære og korrigere meg. Det tror jeg er det eneste som hjelper, egentlig. Skal nok bli bedre!

Kvalitet framfor kvantitet er så sant. Dersom jeg har veldig mange øvelser på programmet, har jeg lett for å slurve på de første, fordi jeg halvveis ubevisst sparer på kreftene til resten. Gi jernet, sier jeg ;)

Kristina

06.sep.2011 kl.21:47

Såå kos med pannekaker og stearinlys :) :)

it's training

06.sep.2011 kl.22:15

Så gøy:) og takk for fine ord på en tirsdagskveld;)

Trent har jeg gjort: to gruppetimer:D Er drit støl etter beinstyrken fra mandag, sååeeeh. :P

frisksomenfisk

06.sep.2011 kl.23:10

Trente forside ben jeg og idag, + legger og mage riktignok!

Du får morgenen til å se ut som den kosligste aften her altså. Nesten så jeg gleder meg til å stå opp i morgen, bare nesten;) hehe.

Snakk om hverdagsglede - dette innlegget gledet meg, takk for det:)

lovelyliller.com -

06.sep.2011 kl.23:27

digg med en joggetur da. jeg har hatt meg en 30-min styrkeøkt

Andrea

07.sep.2011 kl.10:02

benedictestrening: Det er vel sånn med det meste man ikke mestrer. -Man liker det ikke =P Men øvelse gjør mester, så å legge ned litt ekstra tid i terpe teknikk kan absolutt være verdt det! =) Ha en fin dag!

Andrea

07.sep.2011 kl.10:04

LilleMy: Ja, det hjelper veldig å ha noen til å korrigere. Man ser/kjenner ikke alltid så godt selv hvordan utførelsen blir, så det er fint å få litt hjelp.

Haha, jeg er helt lik! Er det mange øvelser blir det så jeg halvt ubevisst føler at jeg må spare litt på energien og kreftene til alle de andre øvelsene.. Trives mye bedre med få øvelser per økt. =)

Andrea

07.sep.2011 kl.10:05

Kristina: Jaa, det er herlig å starte dagen rolig og koselig med stearinlys og fin musikk. ^^,

Andrea

07.sep.2011 kl.10:08

it's training: Hehe, har mine dypere øyeblikk. ^^,

Sprekt! Herlig å være støl etter beintrening, er det selv i dag :D

Andrea

07.sep.2011 kl.10:12

frisksomenfisk: Hehe, jeg synes frokoststunden er en av de fineste stundene på døgnet. ^^,

Så koselig at du likte innlegget! :D

Andrea

07.sep.2011 kl.10:15

lovelyliller.com: Flinka!

Kristine

07.sep.2011 kl.21:27

Ser ut som om du koser deg ordentlig på morgenkvisten :)

Jeg var heller ikke venn med knebøy før. Jeg begynte med lette vekter og kjørte kun teknikk en måneds tid, nå er det en av mine favorittøvelser! Lykke til :)

Andrea

07.sep.2011 kl.21:36

Kristine: Ja, når jeg har god tid så koser jeg meg ordentlig om morgenen^^,

Har holdt meg til lette vekter nå den siste tida, til jeg får inn teknikken. Satser på at det med tiden blir en av mine favoritter også, for det er jo en kjempegod øvelse om man bare får det til! =P Takk ^^,

Maria Tørresdal

08.sep.2011 kl.17:31

Så bra at det går bra :D Har trent idag, var rygg og skuldre som fikk kjørt seg + en morgentur med hunden :) Deilig!

☮ Vivilicious

08.sep.2011 kl.22:39

Wii, kjempekoselig å få kommentar av deg! Ja, jeg har laget designet selv, men jeg er nok ikke en mester. Har en blogg jeg bruker til å utforme design, så vi kan bruke den å se hva vi får til. Synes bloggen din har blitt kjempespennende, Andrea C:

Andrea

10.sep.2011 kl.08:48

Maria Tørresdal: Digg å trene rygg og skuldre :D Og morgenturer er alltid herlig, særlig med en liten turkamerat. ^^,

Andrea

10.sep.2011 kl.08:50

Vivilicious: Jeg synes iallefall du har gjort en veldig god jobb med designet på din egen blogg! =) Om du hadde orket å gjøre et forsøk, evt guide meg litt så hadde det iallefall vært fint. ^^, Tusen takk!

Skriv en ny kommentar

hits