FREMGANGSBILDER

 

God søndag!

Kommer bare med et lite fremgangsinnlegg på søndagsmorgenen jeg. I går kom jeg nemlig i snakk med en kar på nettet om trening og fremgang , og han lurte på om jeg hadde noen bilder av biceps fra før jeg begynte å trene som kunne sammenlignes med nyere bilder. Jeg lette litt rundt, og kom over et bilde fra i fjor-sommer hvor jeg faktisk står og flekser arma for moros skyld. Det var ganske artig å se, for jeg har faktisk vokst mye mer enn jeg selv trodde.


Bildet fra i år ble riktignok tatt rett etter ei treningsøkt med ganske bra pump i armene, men det er iallefall en vesentlig forskjell både på armer og skuldre. Beklager at bildet er litt rotete og har mange forstyrrende elementer, men jeg er for lat til å begynne å ta nye bilder her nå. Jada, det går fint an å elske å trene og samtidig være lat.

Så ja, ting tar tid, men om man bare står på og jobber seg fremover så vil det med tiden gi resultater. Jeg vil anbefale å ta litt bilder eller måle med måleband etterhvert, så har du noe å sammenligne med over tid. Det er moro å se tilbake på! Når man ser seg selv i speilet hver dag så er det fort gjort å overse forandringer som har skjedd over lang tid, for det skjer jo ikke mye fra dag til dag. Det er riktignok ingen drastiske forskjeller når det kommer til mitt tilfelle, men for meg er forskjellene ganske store allikevel, og gir iallefall motivasjon til å fortsette.

 

Dokumenterer du fremgangen din?

 

25 kommentarer

Ida

04.sep.2011 kl.10:11

Bra jobba og du ser flott ut! Keep it going :-)

Her er det også blitt tatt masse bilder de siste årene og det er veldig gøy å se tilbake på å sammenligne. Man kan fort bli blind på seg selv og føle at ting ikke skjer fort nok, men da er det greit å kunne ta frem bildene å se at det faktisk HAR skjedd noe, selv om det noen ganger kun er snakk om små forskjeller :-)

Mat, helse og velvære

04.sep.2011 kl.10:15

Du har vokst ganske mye, ja! :D

Jeg har tentk å måle med målebånd, evt. ta bilder, har bare ikke fått gjort det enda, riktig nok har jeg nettopp kommet igang med treningen også, men må få gjort det en dag :p

Andrea

04.sep.2011 kl.10:15

Ida: Tusen takk! :D

Hehe, det var akkurat det jeg prøvde å få frem i det siste avsnittet. Du fikk sagt det litt bedre enn meg! ;P

Kristina

04.sep.2011 kl.10:53

Woooho! Det var stor fremgang Andrea! Du er råå!

it's training

04.sep.2011 kl.10:57

Wow, kjempe bra! :D Så gøy å se fremgangen slik, har tatt en del bilder ja, men få som får lov til å ut på nettet, enda iallefall :P hehe

Andrea

04.sep.2011 kl.11:12

Mat, helse og velvære: Er lurt å ta litt bilder sånn helt i startfasen. Man trenger jo ikke gjøre noe med dem, men de er veldig fine å ha om et år når man forhåpentligvis har kommet litt lengre =)

Andrea

04.sep.2011 kl.11:13

Kristina: Wiii :D

Andrea

04.sep.2011 kl.11:15

it's training: Hehe, har en hel del formbilder liggende på PCen jeg også, som enda ikke har fått sett dagens lys noe sted på nettet. Men de kan nok være fine å ha den dagen man føler man har kommet litt lengre, så kan man bruke de gamle bildene for å sammenligne resultatet. ^^,

Mira

04.sep.2011 kl.11:27

Flink, her er det stor fremgang! :)

lovelyliller.com - giveaway nå!

04.sep.2011 kl.17:11

oh yeah! bra framgang,selv med pump :* bra jobba

benedictestrening

04.sep.2011 kl.18:04

Wow, utrolig bra fremgang! stå på!

frisksomenfisk

04.sep.2011 kl.21:02

Bra fremgang ja, utrolig morsomt å se at når du spiser (masse) mat og trener bra får man resultater!! :D Tar også fremgangsbilder, men har vært labert med oppfølging(fra min egen side) de siste mnd. Dette setter en demper for motivasjonen og merker jeg. Når jeg blir frisk skal jeg skyndte meg med målinger og bilder igjen! Stå på videre:D

Andrea

04.sep.2011 kl.21:17

Mira: Takk! Ja, det går iallefall fremover ^^,

Andrea

04.sep.2011 kl.21:17

lovelyliller.com: Thænks! ^^,

Andrea

04.sep.2011 kl.21:18

benedictestrening: Takk, will do :D

Andrea

04.sep.2011 kl.21:23

frisksomenfisk: Hihi ja, ikke sant? Mat + trening = resulater = lykkelig meg. ^^,

Ja, du må ta litt bilder, det er kjempefint å ha og se tilbake på. Stå på du også! =)

stjernepulver

05.sep.2011 kl.18:31

Du har jaggu stått på!:O

Velfortjente resultater^.^

LilleMy

06.sep.2011 kl.11:11

Åh, wow, for en framgang! Det er kjempemoro og motiverende å se slikt. Jeg burde også ta noen bilder for å ha noe å sammenligne med, men skulle ønske jeg hadde "formbilder" fra før jeg begynte å trene i det hele tatt ;)

Godt jobba, i alle fall :D

Andrea

06.sep.2011 kl.19:32

stjernepulver: Awh, takk Ole! ^^,

Andrea

06.sep.2011 kl.19:32

LilleMy: Takker! Ja, det er veldig motiverende for en selv å se at det faktisk går fremover. =)

Fresh Start

08.sep.2011 kl.15:52

Wow, så utrolig bra fremgang du har hatt! Gøy med slike bilder :)

Akkurat startet opp en "kommesegiform"-blogg, så har dokumentert startvekten. Blir gøy å se forskjellen om noen måneder når jeg forhåpentligvis har nådd målet mitt :)

Andrea

10.sep.2011 kl.08:47

Fresh Start: Takk! Ja, før- og etterbilder er noe av det morsomste jeg vet. :>

Så spennende! Blir moro å se forskjellen når det har gått en stund ja. ^^,

mittlivoghelse

10.sep.2011 kl.20:27

Kjempe fremgang :) veldig inspirerende. (sa nettopp til sambo at jeg hadde lyst på sjokolade, men tror jeg dropper det nå :p )

deadfreedom

21.okt.2011 kl.02:25

Markant forskjell! Du eier så mye viljestyrke. Det misunner jeg deg! Virkelig.

Jeg fullfører sjeldent egne drømmer og mål, noe som er fryktelig å tenke på. Likevel så har jeg oppnådd noe fremgang. Om ikke på det fysiske plan, så noe på det mentale plan.

deadfreedom

21.okt.2011 kl.02:35

Hvordan klarer du å holde motivasjonen vedlike?

Det aner meg nok, da du ser fremgangen, og det fysisk. Jeg som da har noe fremgang på det mentale plan, har ingen fysiske bevis å vise til... Fremgangen befinner seg kun i hjernen min, og føles ikke som noe ekstraordinært, om jeg skal være ærlig. Når det gjelder fysisk aktivitet vises ikke fremgangen kun ved det fysiske, men også på det mentale plan. Det gjør det nok ekstra motiverende, vil jeg tro, i tillegg til andre helsegevinster. Selv ønsker jeg å trene aktivt, men liker ikke tanken på å være nybegynner eller elendig, om du vil. Jeg er nok bare nødt til å begynne et sted, og fokusere på et eller flere mål, og gjøre det til noe lysbetont...

Det er noe som heter "En dag uten trening gir ingen mening", eller noe i den duren... Når begynte du å merke at dette var noe du ville fortsette med, og hvilke tiltak har du tatt i bruk i vanskelige perioder?

Skriv en ny kommentar

hits