TRENINGSBLOGG?

 

Ååh, jeg rett og slett elsker 5-splittprogrammet mitt! Jeg fullfører alle øktene innen 1 time, og ettersom det er så få øvelser på hver økt, klarer jeg å holde fullt fokus og gutse på gjennom alle settene. Kjenner nesten musklene vokse mens jeg sitter her! I tillegg kjenner jeg helt klart effekten av økt kalori-inntak. Har mer energi, kjenner meg sterkere, og det er tydelig at musklene har lettere for å gro. Kiloene som forsvant i løpet av sommeren er mer eller mindre på plass igjen, så jeg skal være flink med å få i meg masse mat uten å bekymre meg noe særlig for å legge på meg fett nå, så lenge jeg enda ikke er på diett. Trives med det. Mat er fantastisk

 


Og se! Jeg har byttet ut spiralene i ørene med tunneller. Foretrekker helt klart tunnellene. Spiralene begynte å bli litt voldsomme når jeg kom opp i 12mm synes jeg.

 

Jepp, det er en litt over-ivrig, dog ganske sliten Andrea som sitter i kosestolen og roer ned før sengetid her nå. Krevende skoledager, tunge treningsøkter og maling av hus krever litt energi merker jeg, og jeg ser virkelig frem til å hoppe til sengs i kveld. Håper dere også nyter siste dag i August. Tenk, i morgen er det September alt. Høsten er jo like rundt hjørnet. Kan ikke si jeg hopper i taket av den grunn akkurat, men da kan man iallefall krype opp i sofaen med et stort, godt pledd med en varm kopp te, tenne lys, høre på koselig musikk og slappe av mens det er mørkt ute.


Til slutt så må jeg bare få si at jeg har egentlig aldri vært en blogger som skriver for å få flest mulig lesere, eller for å tilfredsstille de leserne jeg har. Jeg blogger rett og slett om det jeg vil fordi jeg vil, enkelt og greit. Denne bloggen var jo aldri tenkt til å være en treningsblogg til å begynne med heller. Jeg begynte i utgangspunktet å blogge om andre interesser som kunst og håndarbeid, men så tok treninga over -på veldig mange vis. Så det har vel blitt en treningsblogg med tiden, selv om det av og til popper opp helt andre saker fra livet. Selvfølgelig synes jeg det er superstas og hyggelig med positive kommentarer og tilbakemeldinger, tro meg -jeg tar det til meg og smiler for hver eneste kommentar jeg får, men det har aldri vært årsaken til bloggingen. Men nå tenkte jeg uansett at jeg ville høre med dere som tar dere tid til å besøke bloggen min om hva dere aller helst vil lese/se..?

- oppskrifter?
- mat-bilder/inspirasjon?
- trenings-oppdateringer?
- trenings/formbilder ?
- motivasjonsbilder?
- tanker og meninger?
- annet?

 

Ha en kjempeflott onsdagskveld alle sammen!

 

8 kommentarer

benedictestrening

31.aug.2011 kl.22:02

Jeg liker definitivt best å lese om treningsrelatert stoff...treningsoppdateringer, formbilder osv:) Liker uansett bloggen din godt!

Cathrine

31.aug.2011 kl.22:13

Jeg vil gjerne lese om din daglige matoppsett- kjører du protein og karbo/fett f.eks? teller du kcal? fokuserer du mye på naturlige sunne matvarer?

Livet på Svalbard

31.aug.2011 kl.22:26

Jeg vil lese kanskje, litt om alt:D

Kristina

31.aug.2011 kl.23:39

Ja til alt!! :) synes det alltid er gøy å lese bloggen din Andrea :)

lovelyliller.com - giveaway nå!

31.aug.2011 kl.23:52

ååå så hærlig at du trives så godt nå. skriv gjerne opp øvelsene du gjør på splitten! :D

frisksomenfisk

01.sep.2011 kl.08:09

Trening og mat, litt av alt egentlig!

Du skriver så bra og reflektert, derfor er det så godt å lese innleggene dine. Jeg får en ro over meg nesten. Forstsett i samme spor;-) Bra du trives med treningen og alt! Digger det avslappede og sunne forholdet du har til mat/trening.

Lone Vivil

01.sep.2011 kl.09:21

All maten du tar bilder av, ser utrolig god ut! Så jeg synes du kan legge ut flere oppskrifter :>

Stå på, Andrea, du er kjempeflink!

Karianne

01.sep.2011 kl.23:26

Jeg vil se mer av tanker og meninger, samt motivasjonsbilder og oppskrifter :)

Skriv en ny kommentar

hits