SIRIUS

 

Da er jeg tilbake med en liten oppdatering igjen. Grunnen til bloggoppholdet denne gangen, var en sjokkerende og trist telefon jeg fikk fra min søster Monika forige søndag. Hulkende fikk hun fortalt at Sirius, vår elskede lille pusekatt, var blitt påkjørt i løpet av helga. Vi begravde han i hagen under et lite tre samme dag. Den tullete lille pusen vår ble knapt et år gammel, og det var tungt å måtte ta farvel så tidlig. Å forvente at han kom til å dø av alderdom ville nok vært optimistisk, for han var full og energi og dreiv med tull og sprell og fanteri hele tiden, men det skjedde mye raskere enn forventet. Jeg trøster meg med at han iallefall hadde et godt liv den tida han var hos oss, med mye lek, kos og sutting. Han var en suttepus, som sikla og sutta på alt mykt tøy når han virkelig koste seg. Han var spesiell på så mange måter, og jeg kommer til å savne han i lang lang tid. Ingen kan erstatte han.


Men det er rett og slett ikke noe noen kan gjøre med det, og selv om det er utrolig trist, har jeg prøvd å vende blikket fremover. Det føles litt galt å si det, men om man ser bort fra akkurat det der, så er livet egentlig veldig bra nå. Derfor velger jeg å fokusere på det positive og gjøre det beste utav den tiden jeg har. At Sirius gikk bort var jo nok en påminnelse om at livet er skjørt, og man vet aldri når det vil ta slutt eller ta en uventet vending. Man må leve mens man kan, fokusere på de gode tingene (for livet vil aldri være 100% perfekt), og gjøre det som gjør en lykkelig. -det gjorde iallefall Sirius.


Jeg har nesten utelukkende gode treningsøkter for tida (nå går det vel bare nedover ettersom jeg måtte påpeke det), jeg trives godt på skolen -både med klassen, lærerne og de fleste fagene, og jeg føler meg rett og slett ganske bra mentalt sett. Økonomien er det litt så som så med, men jeg har iallefall så jeg klarer meg. Jeg har fått flere vakter på Levanger gym utover høsten, og det ser iallefall frem til. Og nå er det jo ikke lenge til NM i bodybuilding og fitness heller, og det gleder jeg meg iallefall til å få med meg!

 

Carpe diem.

- Andrea

 

8 kommentarer

Mat, helse og velvære

29.aug.2011 kl.15:34

RIP :/ I sommerferien ble pusen vår overkjørt også, han var 3 år eller noe, men var kjipt og uventet det også!

Så bra at skole og trening går bra for tiden! :D

Monika

29.aug.2011 kl.19:09

Hvil i fred kjære pusen <3

Tror jeg må prøve å tenke som deg framover jeg også snart, kan helt sikkert være smart det, selv om det er trist at han er borte

TKG

29.aug.2011 kl.19:31

Ånei, så utrolig trist!

benedictestrening

29.aug.2011 kl.19:47

Utrolig trist når kjæledyr dør :(

Godt å høre det går greit med deg ellers ihvertfall:)

Christina

29.aug.2011 kl.20:08

Aaw.. så trist! :'(

lovelyliller.com - giveaway nå!

29.aug.2011 kl.20:42

Huffda. Kjempetrist å høre <3

Skyggemare

29.aug.2011 kl.21:30

:(

KunnskapsrikTrening

30.aug.2011 kl.07:50

Trist å høre :( Ha en fin tirsdag!

Skriv en ny kommentar

hits