MANDAGSTRENING

 

Nå sitter jeg og nesten hopper av begeistring på stolen her, for snart skal jeg av gårde og trene skuldre og armer! Har fått gjort litt småtterier i dag, som å gå min daglige morgentur, klippe plena og rydde ut av oppvaskmaskina, men må si at dagen har gått litt sakte. Men jeg bør vel heller nyte latskapen mens jeg kan, for på onsdag er det jo tross alt klart for skole igjen. Jeg fikk til og med melding om at resten av bestillingen min fra Nordic Nutrition har kommet, så den skal jeg hente i morgen. Gjett om det har tatt tid da. I den pakken skal det nemlig være kreatin, og jeg gleder meg litt til å begynne med det. Sålangt har jeg ikke brukt det (annet enn at jack3d inneholder litt), så jeg er spent på å se hvilken effekt det vil ha.


Når man ikke har så mye fornuftig å ta seg til, kan man jo i det minste ta seg tid til å ta usaklige bilder av seg selv i speilet, og skrive lange handlelister så man vet hva man skal hive i korga når pappa ser seg råd for å kjøre litt varer hjem for meg. Mange bakker opp hit, så det er ikke bare bare å få med seg bærepose på bærepose.


Jeg er så lykkelig over at jeg ikke blir liggende halvdød etter å ha spist egg lengre, så i det siste har det gått mye i vafler og pannekaker, både til morgen og til kvelds. Sunne sådan, selvfølgelig. Utrolig hva man får til med litt egg, proetinpulver, havregryn og krydder.


Men nå har tida plutselig gått ser jeg, så da skal jeg hive i meg litt næring og suse nedover på trening!

Har du trent i dag?

 

8 kommentarer

Charlotte -

15.aug.2011 kl.17:17

Jeghar ikke trent i dag, men skal på en benøkt i kveld :D gleder meg! Kos deg på trening!

lovelyliller.com

15.aug.2011 kl.19:14

åh? tåler du egg igjen? hvordan har det seg? jeg må jo unngå egg. savner det - masse! har trent ja.

Andrea

15.aug.2011 kl.20:22

Charlotte: Oh, ben er killer! Men herlig etterpå da. Enjoy! :D

Andrea

15.aug.2011 kl.20:24

lovelyliller.com: Jeg fikk jo aldri påvist at jeg ikke tåler egg, jeg bare ble veldig dårlig her gang jeg spiste det i vår.. Har unngått det hele sommer, men fant ut at jeg ville prøve igjen bare for å se hvordan det gikk, og foreløbig har jeg ikke reagert iallefall. =)

TKG

15.aug.2011 kl.21:40

Har trent rygg, bakside av lår og mage:)

Charlotte -

16.aug.2011 kl.08:47

Da har jeg smakt Jack3D med Grape Bubblegum-smak :) den var god, og gikk lett ned! Smakte litt som huba-buba tyggisen

Andrea

21.aug.2011 kl.11:15

TKG: Herlig! Viktig med en sterk rygg. =)

Andrea

21.aug.2011 kl.11:15

Charlotte: Nice! Kanskje jeg skal prøve den neste gang jeg skal over grensa. =)

Skriv en ny kommentar

hits