GRATIS SUPERMAT?

 

Begrepet supermat har jo vært i vinden en stund nå. Kort sagt:

"Supermat er matvarer som inneholder ren, høykonsentrert næring. Inkluderer du supermat i kostholdet, vil du oppleve at du får større overskudd, mer energi og bedre helse. Kroppen renses, huden får ny glød og din biologiske alder reduseres radikalt etter hvert som cellene i kroppen fornyes." - Trine Berge, Sara Chacko.


Spirulina, chlorella, goji-bær, acai-bær etc etc. er supermat som har vært populær den siste tiden, men det koster litt også, iallefall om du kjøper det på helsekoster her til lands. Men supermat trenger faktisk ikke å være noe superfancy man aldri har hørt snakk om før, for all slags bær er nemlig proppfulle av næringsstoffer, og betegnes som supermat. Jeg gjorde som jeg planla i ettermiddag, og tuslet en tur for å plukke bringebær. Masse smakfulle næringsstoffer, og det kostet meg ikke ei krone, -bare noen kalorier. Jeg er riktignok ikke sikker på hvem som eier området hvor bærene vokser, men jeg satser på at de ikke har noe imot at jeg forsynte meg litt. Supermat trenger altså ikke å koste en formue.

 


Slik ble et av dagens mellommåltider seende ut. Selvplukkede saftige bringebær med proteinpulveret whey gourmet strawberry/banana fra Nordic Nutrition som saus. En klar suksess, som helt klart kommer til å bli gjentatt rimelig raskt!
14 kommentarer

Trening, kosthold, helse og mat

04.aug.2011 kl.21:42

Jeg har ikke troen på å leve på supermat.. et sunt kosthold med frukt, bær og grønnsaker er bedre enn å trøkke i seg hvetegress hver morgen! Smart med noen enkle knep, gratis supermat er jo prikken på I'en :)

Linda

04.aug.2011 kl.21:44

Mmm, det så skikkelig deilig ut! :D

Kristine

04.aug.2011 kl.22:30

Det sår skikkelig godt ut. Smart å bruke proteinpulver som saus :)

lovelyliller.com

04.aug.2011 kl.23:05

Bringebær - helt færske - er FANTASTISk godt :D

Charlotte -

04.aug.2011 kl.23:30

De bringebærene så kjempe gode ut :D så smart med den sausen a! Blandet du pulveret med litt vann bare? :)

Andrea

05.aug.2011 kl.10:16

Trening, kosthold, helse og mat: Ja, jeg skal på ingen måte komme med negative kommentarer om "de grønne drikkene" folk har i seg. Mange har veldig gode erfaringer med det, og jeg har tro på at det gjør godt for kroppen, men jeg mener ikke at det er nødvendig. Så lenge man får i seg godt med fargerik frukt, bær og grønnsaker skal nok de fleste dekke kroppens behov. =)

Andrea

05.aug.2011 kl.10:16

Linda: Det var det :D

Andrea

05.aug.2011 kl.10:18

Kristine: Kjempegodt! Ja, jeg synes det er veldig greit å bare bruke proteinpulver. Litt fordi jeg er for lat til å finne på noe mer kreativt, og litt fordi jeg synes proteinpulveret smaker så utrolig godt uansett. =P

Andrea

05.aug.2011 kl.10:19

lovelyliller.com: Indeed! :D

Andrea

05.aug.2011 kl.10:21

Charlotte: Smakte delicious! Blander vannet med bare en dæsj vann ja, så det blir en tyktflytende saus av det. Kan nesten ikke huske sist jeg blanda meg en vanlig shake egentlig. Pleier å gjøre det samme etter trening, også dypper jeg riskakene mine oppi. ;P

Inga

05.aug.2011 kl.14:55

So true! man trenger ikke få bærene sine frakta fra afrikas sørkyst hvis noe som er minst like bra vokser rett oppi skauen;) :)

Fitnessnora

06.aug.2011 kl.15:52

Heeerlig :D God helg!

healthy diane

07.aug.2011 kl.16:40

Åh, det så skikkelig god ut! Er det et proteinpulver du anbefaler? Jeg har prøvd litt forskjellig (sjokolade fra proteinfabrikken - belgisk sjokolade - metapure zero carb) men det går bare ikke ned. Vet ikke om det er fordi det rett og slett smaker så kunstig og fælt, men jeg ser for meg at smaker som jordbær og vanilje kanskje sklir litt lettere ned..?:)

Andrea

07.aug.2011 kl.16:57

healthy diane: Whey gourmet med strawberry/banana-smak kan jeg ABSOLUTT anbefale! Muligens det beste proteinpulveret jeg har smakt faktisk. Både lukta og smaken minner meg nesten litt om sånn hvit og rosa drumstick-kjærlighet. =)

Skriv en ny kommentar

hits