GÅRSDAGENS TRENING OG DAGENS PROTEINLAPPER

 

I dag fikk jeg lyst til å prøve noe annet til frokost, som variasjon fra den daglige elskede havregrøten min (ikke for å sette havregrøten i et dårlig lys altså, den er fantastisk!), så da ble det proteinlapper på meg. Magen min ble plutselig så utrolig sensetiv ovenfor egg tidligere i år, så jeg har ikke laget noe sånt på ganske så lenge. Har ikke spist egg i det hele tatt de siste månedene faktisk, noe jeg nesten synes er imponerende. Jeg fant alikevel ut at jeg skulle gi det en sjanse igjen, så lappeoppskriften ble som følgende:

  • 40g havregryn
  • 20g proteinpulver med valgfri smak (jeg brukte sjokolade)
  • 3 eggehviter
  • 1ts splenda
  • noen dråper stevia English toffee
  • litt salt
  • et par dryss kardemomme
  • en dæsj med vann til det ble ei passe røre

 

Jeg lot røra stå og svelle mens jeg gikk morgenturen min, så hadde jeg noe å glede meg til hele veien. Da var det bare å steike og hive innpå når jeg kom inn døra!Jeg fikk 5 små, men ganske tykke lapper. Smaker sikkert himmelsk med bær eller lettsyltetøy, men jeg synes det er kjempegodt med kanel og sukrin. Ble kjempelei meg da jeg så at fatet var tomt, selv om jeg egentlig begynte å bli veldig mett.I går hadde jeg gymmen helt for meg selv, så da benytta jeg anledningen til å knipse noen kjempelekre egobilder av meg selv. Tadaa:


Seiersfleks etter fullført treningsøkt.


Det treningsprogrammet jeg følger nå kjørte jeg i 4 uker tidligere i sommer også, men av en eller annen grunn hadde jeg blitt svakere i enkelte av øvelsene nå enn da jeg avslutta programmet tidligere. Hva skjer? Jeg satser på at det rett og slett er fordi det er lenge siden jeg har kjørt akkurat de øvelsene. Man blir sterk og flink i det man øver på, right? Så det betyr ikke dermed at jeg generelt har blitt svakere, men at kroppen bare ikke er vant med disse øvelsene? Vi sier det sånn, så slipper jeg å bli helt fra meg. Jeg fikk iallefall skikkelig pump i armene!
 

Nå sitter jeg bare og krysser fingrene for at magen ikke skal slå seg vrang etter den deilige frokosten, og håper du får en super start på uken!

 

30 kommentarer

Livet på Svalbard

01.aug.2011 kl.10:30

Så flott du ser ut!

Kristina

01.aug.2011 kl.10:37

Håper magen din tåler eggene ja :) :) Og flotte bilder av deg, du ser veldig bra ut :)

nina Elisabeth Bakke

01.aug.2011 kl.12:18

Så godt ut :) Deilig å ha treningsenteret for seg selv da :)

deadfreedom

01.aug.2011 kl.12:31

Musklene viser seg :) Flott! Håper at du ikke blir dårlig av proteinlappene...

Jeg misunner deg kroppen din, og det faktum at du mestrer noe! Selv ønsker jeg å få noe mer muskler og stramme opp kroppen, men er redd for å angre senere i livet. Når en tar et valg, velger en samtidig bort noe annet. Å måtte prioritere noe fremfor noe annet, skremmeg meg. Trening og kosthold er ikke min førsteprioritet, men jeg bør snart se til å ta vare på meg selv...

Etter en treningsøkt pleier jeg å føle meg bedre, men samtidig kjenner jeg at tiden ikke rekker til. Det kommer nok av at jeg bruker langt mer tid på gjøremål som jeg helst vil være foruten - nemlig å se på hjernedøde tv-serier med mer... I motsetning til deg, har jeg ikke selvbeherskelse når det kommer til mat og trening, men er det mulig å lære seg kunsten?

Fitnessgirl

01.aug.2011 kl.13:13

Godt å ha treningsstudioet for seg selv til tider! :) Imponerende resultat du har også! Kor lenge har du trent, og korleis er splitten din? :)

Ingrediensene til dei proteinlappene er nesten slik eg lager dei sjølv. Synes dei er kjempe gode eg da. Håper du ikkje blir dårlig av dei :)

TheMona

01.aug.2011 kl.13:20

Åeh, jeg er så sjalu på armene dine! ._.

Mary Nïtemare

01.aug.2011 kl.13:58

Jeg ELSKER skuldrene dine! <3

Sunn mat og trening

01.aug.2011 kl.14:01

De lappene skal jeg garantert prøve! Får aldri brukt det dumme proteinpulvret mitt, men nå kan det endelig gjøre nytte for seg :)

Andrea

01.aug.2011 kl.14:27

Livet på Svalbard: Takk, i lige måde! ;)

Andrea

01.aug.2011 kl.14:28

Kristina: Ser ut til at magen godtar eggene :O :D Tusen takk ^^,

Andrea

01.aug.2011 kl.14:28

nina Elisabeth Bakke: Det smakte godt ;) Ja, det er ganske digg!

Andrea

01.aug.2011 kl.14:31

deadfreedom: Overlevde lappene. ;)

Om man virkelig ønsker noe og går inn for det, er det utrolig hva man kan klare. Man må bare være villig til å stå på for det, og ikke gi opp så snart det blir tungt. Jeg har ikke alltid hatt like sterk viljestyrke jeg heller, men litt etter litt har jeg lagt om livsstilen, og er virkelig dedikert til det jeg driver meg. Alt er mulig! =)

Andrea

01.aug.2011 kl.14:34

Fitnessgirl: Ja, det er ganske fint å styre på som man vil, uten å tenke på at andre følger med. ;P Jeg har trent styrke i snart et år, men ikke ordentlig og målretta i mer enn omtrent et halvår. Hadde min første PT-time 01.juni i år, og da ble det orden på saker og ting. =)

Akkurat nå trener jeg med et treningsprogram med høy intensitet. Mange øvelser, mange sett, mange reps, og korte pauser. Men skal snart begynne med en litt mer omfattende 5-splitt. =)

Proteinlappene ble kjempegode, og utrolig nok aksepterte magen eggene også! ^^,

Andrea

01.aug.2011 kl.14:35

TheMona: De ble ikke sånn helt av seg selv.. =P

Andrea

01.aug.2011 kl.14:35

Mary Nïtemare: Hihi <3 :D

Andrea

01.aug.2011 kl.14:36

Sunn mat og trening: Ja, det anbefales! De ble kjempegode. -synes jeg iallefall selv. =P

healthy diane

01.aug.2011 kl.17:08

Nam! Må prøves ut:) Hvilket proteinpulver bruker du? Jeg er på let etter nytt, men må innrømme at jeg ikke er så forfeeeerdelig glad i sjokoprotein!

Andrea

01.aug.2011 kl.17:12

healthy diane: Til nå har jeg stort sett brukt Whey 80 fra Star Nutrition, men venter på en ladning fra Nordic nutrition nå. Synes Whey 80 er helt greit og ganske godt på smak, men så har jeg ikke smakt så mye forskjellig og har dermed ikke noe å sammenligne med heller. =P

Frida S.

01.aug.2011 kl.17:46

Woah, lookin good! Og BB-toppen din, elsker den! Vurderer å handle klær derifra selv nå som lønningen snart ramler inn på konto. Kall meg gjerne litt teit, men fine treningsklær øker motivasjonen min til de grader. (Overfladisk much..?)

Andrea

01.aug.2011 kl.17:55

Frida S.: Yes, jeg elsker BB! Venter på et par plagg derfra nå faktisk. ^^,

Når det kommer til treningsklær har jeg litt delte meninger. På den ene (og fornuftige) siden skal man jo bare svette i dem i en time eller to, men på den andre siden så trener jo de aller fleste for å se bra ut (selvfølgelig finnes det mange andre grunner til å trene også, men jeg tror flertallet har utseendet som motivasjonsfaktor ialllefall), og da må det jo være lov til å føle at man ser bra ut mens man trener òg. Fine treningsklær er helt klart med på å øke motivasjonen for min del også. Så får vi bare være overfladiske. ;P

Linn.

01.aug.2011 kl.18:03

Så flink å trene! Og svelene såg gode ut ..

benedictestrening

01.aug.2011 kl.20:43

Så herlig med gymmet for seg selv! Du ser flott ut btw! :)

lovelyliller.com

01.aug.2011 kl.21:35

nice guns!!! ;D proteinlappene så nydelige ut :D

anonym

02.aug.2011 kl.10:23

now here's a astupid question for ya.....det ser ut som om du har ganske markerte øyebryn når du trener....har du brukt øyebrynsfarge? Og isåfall...vil ikke det renne av i løpet av økten?

Andrea

02.aug.2011 kl.10:41

Linn.: Elsker å trene ;) Og de smakte godt =)

Andrea

02.aug.2011 kl.10:41

benedictestrening: Ja, det er ganske herlig en gang i blant! Tusen takk ^^,

Andrea

02.aug.2011 kl.10:42

lovelyliller.com: Høhø, takk søte du. De smakte nydelig også :D

Andrea

02.aug.2011 kl.10:44

anonym: Hehe, jeg tegner på øyenbrynene mine med liner og øyenskygge, men har ikke hatt noen problemer med at de renner utover i løpet av ei økt nei, samma hvor mye jeg svetter. Iallefall så lenge jeg ikke er uheldig og gnir de utover selv i et forsøk på å tørke bort litt svette. ;)

Fitnessnora

02.aug.2011 kl.11:03

Lappene der så DIGG ut - me wants :D

Marte

02.aug.2011 kl.20:43

NAM! De så skikkelig gode ut:)

Du ser virkelig bra ut nå Andrea! Keep up the good work :)

Skriv en ny kommentar

hits