SØVN-OVERDOSE?

 

Natten i natt ble lang. Jeg fikk rett og slett ikke sove. Jeg kan ikke sette ord på hvor frustrerende det er å ligge der, time etter time, og prøve alle slags triks og knep for å lure seg selv i søvn. Stod opp et par ganger i håp om at jeg skulle få sove igjen når jeg la meg, men den gang ei. Sist jeg så på klokka var den et sted mellom 4 og 5, og etter det tror jeg jeg slumra litt frem til 8-tida. Jeg er alltid nøye med å komme meg i seng i rett tid, for kroppen er helt avhengig av tilstrekkelig med søvn for å restituere seg og vokse, derfor blir jeg ekstra frustrert de gangene jeg ikke får sove, spesielt om jeg vet at jeg må tidlig opp dagen etter. Denne gangen tror jeg riktignok problemet ligger i at jeg har fått for mye søvn i det siste. Det er jo sommerferie, men jeg legger meg alikevel som regel innen kl.24 hver kveld, og ettersom jeg har fri sover jeg ofte til 09 om morgenen. Det blir 9 timer søvn det, og det er vel kanskje litt i meste laget.

Uansett,  dagen i dag har vært kjempefin! Da jeg stod opp i morges etter min søvnløse natt, satte jeg raskt i gang med spisedagen min. Til frokost ble det hjemmelagde scones med mye godt pålegg, og proteinkaffe. Videre tok jeg turen på kjøpesenteret og fikk sløst bort litt penger, før det ble det ei svett beinøkt. Deretter gikk turen gikk hjem til dusjen og sushi! Jeg har til og med prøvd meg på Børge's søtpotet-kake. Hadde ikke bokhvetemel i hus, så det byttet jeg ut med sammalt spelt. Serverte den med Diploms lett-is, Hershey's sjokoladesaus og sukkerfritt syltetøy. Yummi!

 


Morgenfleks på badet etter en laaang natt!


Dagens fangst; 3 BH-er, det nye BODY-magasinet og en sommerlig hvit topp.


Sirius kjente visst lukta av fisk og ble nysgjerrig, søte pusen.Til slutt vil jeg bare si tusen takk for alle de hyggelige kommentarene jeg har fått i det siste. Blir utrolig glad for hver eneste én!


Har du hatt en fin lørdag?

 

14 kommentarer

Kamilla

30.jul.2011 kl.19:55

Huff, og ikke få sove er helt forferdelig!

sindre

30.jul.2011 kl.20:18

ser godt ut mye her! ;) lag til meg og!

Catharina

30.jul.2011 kl.20:50

aw du er såå pen!

Minlørdag har vært suuperfin! Har fått en utrolig stor og fin overraskelse så dagen kunne ikke vært bedre :')

deadfreedom

30.jul.2011 kl.21:44

Det varierer om jeg sover mye eller lite, men jevnt over sover jeg nok for lenge. Ofte legger jeg meg altfor sent. Det er kjipt å ikke få sove om natta!

lovelyliller.com

30.jul.2011 kl.22:08

du kledde den hvite toppen utrolig bra. er grusomt å bare ligge å stirre i taket :/

The Nightwriter

31.jul.2011 kl.01:02

Du har så inspirerende og bra blogg! Jeg er så dårlig med døgnrytmen min, men jeg skal nok bedre den til høsten igjen. Hva slags proteinkaffe du drikker? :-)

Andrea

31.jul.2011 kl.09:43

Kamilla: Absolutt. Innmari frustrerende. =P

Andrea

31.jul.2011 kl.09:44

sindre: Hehe, det smakte digg ja! ;D Men magen ble mer enn full nok også i løpet av kvelden.. x)

Andrea

31.jul.2011 kl.09:45

Catharina: Aw, tusen takk!

Så herlig! Alltid stas med fine overaskelser. ^^,

Andrea

31.jul.2011 kl.09:46

deadfreedom: Er vel ikke bra med verken for mye eller for lite søvn, men døgnrytmen blir vel fort litt ødelagt i ferien. ;)

Andrea

31.jul.2011 kl.09:47

lovelyliller.com: Takker! Ja, det er utrolig kjipt. Men for min del skjer det heldigvis ikke så ofte =)

Andrea

31.jul.2011 kl.09:52

The Nightwriter: Takk for oppmuntrende ord! Blir som regel bedre med døgnrytmen når man kommer tilbake til rutiner med skole og slikt. Ferie har en tendens til å tukle litt med den. ;P

Proteinkaffen lager jeg veldig enkelt; jeg blander 20-30g proteinpulver med ønsket smak med en skvett vann, og blander det i en kopp med halvlunken kaffe(proteinpulveret jeg bruker har en tendens til å bare klumpe seg om jeg blander det i for varm drikke), også tilsetter jeg gjerne litt stevia og/eller splenda for å gjøre den ekstra søt og god. Gjerne med et dryss kanel på toppen =)

TKG

31.jul.2011 kl.10:12

Så fin top, kledde du :)

Sushi ser så godt ut, har aldri prøvd men har så lyst:)

Andrea

31.jul.2011 kl.10:57

TKG: Tusen takk! Salg på Bikbok. ;P

Og sushi anbefales på det sterkeste! Ble ikke særlig begeistra første gang jeg smakte det, men siden har det bare blitt bedre og bedre for hver gang, og nå er det førsteønske for hver spisedag. =P

Skriv en ny kommentar

hits