OPPKARBING OG ONSDAGSKOS

 

Etter å ha kjent meg sliten og tom for energi i hele kroppen ei lita stund, ble det "oppkarbing" på meg i gårkveld da jeg kom hjem fra trening. På menyen stod sushi (ferdigpakke fra Ica, her er man ikke kresen), speltlomper med godt pålegg (til og med litt nugatti!) og ei skål med svensk-godt. Ikke at jeg ligger lavt på karbohydratene til vanlig, langt ifra, men det var på tide med litt ekstra påfyll. Jeg er kanskje litt merkelig, men jeg må si jeg synes det nesten er litt befriende å ta en slik dag midt i uka fordi man føler det trengs, istedet for å bøtte nedpå på lørdag bare fordi det er lørdag. Det er egentlig ganske godt å legge seg på en lørdagskveld og vite at man har holdt seg til spiseplanen.

Ganske fint å ta en slik kosedag for seg selv. I tillegg til god mat og snop ruslet jeg meg en tur i kveldssola, så Supersize vs superskinny, og til slutt så jeg Charlie og sjokoladefabrikken på senga. Digger barnefilmer. Og Johnny Depp.


Etter et par dager med mye hvile og ekstra mat, er jeg nå klar til å gutse på med treningen den siste uka av treningsprogrammet mitt. Neste uke blir det ny PT-time i Trondheim på meg. Skal ta en ordentlig formsjekk denne gangen, og jeg både gleder og gruer meg litt til å høre hva dommen blir. Jeg vet jeg har hatt bra fremgang siden sist, men hvor bra fremgang jeg har hatt, det er jeg usikker på. Så det blir spennende.

Nå skal jeg snart teste ut Jack3d for første gang også, så i dag tar jeg høyde for ei knall økt med mye energi, uthvilt og full av karbs som jeg er. Tren hardt folkens, men ikke glem at næring og hvile er like viktig for resultatene.


13 kommentarer

Trening, kosthold, helse og mat

21.jul.2011 kl.10:41

Har faktisk aldri smakt sushi før. Det skal absolutt prøves snart :)

Andrea

21.jul.2011 kl.11:12

Trening, kosthold, helse og mat: Skal innrømme at jeg ikke syntes det var særlig godt første gang jeg prøvde det, men i ettertid fikk jeg lyst til å smake igjen alikevel, og nå blir det bare bedre og bedre for hver gang. Yums! ^^,

sunthjerte

21.jul.2011 kl.11:18

For en deilig dag! Nå regner jeg med du får godt med trøkk på neste trening:-D

matgladilavkarbo

21.jul.2011 kl.12:44

Det så iallefall lekkert ut , nam nam.. god treningsøkt da ;)

Frida S.

21.jul.2011 kl.15:01

Ah, jeg liker deg og bloggen din. Virker som om du har et skikkelig sunt og ''avslappet'' (det er liksom ikke det riktige ordet, men likevel) forhold til mat og trening. Inspirerende :) Ha en fin uke videre!

Andrea

21.jul.2011 kl.15:11

sunthjerte: Har akkurat kommet hjem etter trening nå, og kan meddele at det ble ei knallbra økt! =D

Andrea

21.jul.2011 kl.15:12

matgladilavkarbo: Smaker bedre enn det ser ut også. ;P Takk takk =)

Andrea

21.jul.2011 kl.15:21

Frida S.: Tusen takk for hyggelig kommentar! Jeg har et ganske avslappa forhold til mat nå, men det er mye takket en kostholdsplan jeg fikk på forige PT-time. Jeg har hatt et rimelig anstrengt forhold til mat tidligere, så det er befriende å bare følge en plan uten å måtte tenke noe videre over det. Trening derimot gir meg så mye glede, og jeg kunne ikke tenke meg et liv uten. Elsker det!

Bladde litt nedover bloggen din, og håper du blir frisk og klarer å få et avslappet forhold til mat etterhvert.

Ha en fin uke du også! =)

lovelyliller.com

21.jul.2011 kl.18:51

mmm sushi. greit å få i seg mer karbs når man føler at batteriet er flatt! :)

Julie Wilhelmine

21.jul.2011 kl.19:17

Så noms ut! Jeg sier det hele tiden, men det driter jeg i (det er jo tross alt sant!): Jeg synes du er så utrolig flink! Håper vi får ordna noe så du kommer hit en tur i sammenheng med PT-timen din eller noe :) <3

Andrea

21.jul.2011 kl.21:28

lovelyliller.com: Yes, litt ekstra karbs kan gjøre underverker. Love my carbs ;P

Andrea

21.jul.2011 kl.21:30

Julie Wilhelmine: Awh, tusen takk søte du ^^, Skal prøve å få tatt meg en tur når jeg først er i Trondheim, må bare få avtalt time og sånt først. =)

Kristine

22.jul.2011 kl.23:57

Nå fikk jeg utrolig lyst på sushi og godis. I morgen er det min spisedag. Mmmm :)

God helg :)

Skriv en ny kommentar

hits