HANDEL I SVERIGE

 

I morges var jeg tidlig opp og satte kursen mot gymmen tidligere enn jeg har gjort i hele sommer for å rekke ei økt på rygg, bryst og skuldre før jeg dro av gårde på road trip til Sverige med Geir og Marit. Jeg hadde ei lita handleliste med meg, og riskaker med kanelbullesmak stod iallefall høyt på den. Det ble riktignok med en del andre smaker også, og det ble i alt 8 pakker med riskaker. I tillegg kjøpte jeg med noen bokser celsius, litt krydder og *kremt* litt svensk-godt og yoghurt-nammis. Blir spisedag på onsdag, så det spares til da.

Etter å ha lett rundt omkring i både Åre og Storlien fant jeg til slutt Jack3d også. Etter å ha lest om flere som anbefaler det, så tenkte jeg at jeg ville prøve det ut. Vi kjørte rundt lenge og lette etter Golds gym i Åre i håp om at de skulle ha det der, men der var det rimelig tomt for kosttilskudd nå på sommeren. Om du har tenkt deg over grensa i nærheten av Trøndelag, så ser det ut til at en liten alt-mulig-butikk på Storlien er det eneste stedet man får Jack3d. Jeg fant det iallefall ikke noe annet sted. Betalte 419 SEK / 365 NOK for en boks.

 
De siste dagene har kroppen vært sliten og jeg har vært temmelig tom for energi, så i morgen blir det hviiiledag. Viktig med litt hvile mellom slagene også.


 Har du hatt en fin start på uken?

 

8 kommentarer

lilleproteiin

18.jul.2011 kl.23:17

Å, hva var prisen på celsius? Og husker du om du så prisen på bakepro? :D

lovelyliller.com

19.jul.2011 kl.01:01

oh yeah! litt av hvert der ja!. :D min ukestart sux!!

Andrea

19.jul.2011 kl.08:58

lilleproteiin: Eneste stedet jeg fant Celsius var på Golds gym, og der kostet det vel 25 SEK for en boks. Mulig det er billigere om du finner det på andre steder. Slike steder tar seg jo gjerne godt betalt. =P Bakepro tenkte jeg rett og slett ikke på faktisk, skulle kanskje ha gjort det.

Charlotte -

19.jul.2011 kl.12:30

Hva er Jack3d godt for? Er det slik energisak? :)

Andrea

19.jul.2011 kl.12:51

Charlotte: Jack3d tas før trening for ekstra energi og utholdenhet ja. Har ikke prøvd det selv enda, så har ikke noen personlig erfaring å komme med enda, men du kan lese mer om det her: http://www.jack-3d.com/intro-to-jack3d =)

Andrea

19.jul.2011 kl.12:52

lovelyliller.com: Yes, digger å handle i Sverige! Håper resten av uka di blir knall da, til tross for en dårlig start. :>

Kristina

19.jul.2011 kl.13:11

Jack3d ftw :) love it <3 ser ut som en herlig handel.. :) elsker de riskakene :D

Andrea

19.jul.2011 kl.13:45

Kristina: Hihi, gleder meg til å teste ut både Jack3d og riskakene =D

Skriv en ny kommentar

hits