OPPDRAG UTFØRT

 

Jeg kan herved skrive under på at mye styrketrening ikke fører til god kondisjon.Men jeg fullførte min, eller rettere sagt Per Agustins, etappe under St.Olavsloppet i dag. Jeg innså raskt etter at jeg hadde begynt å løpe at å fullføre var det eneste realistiske målet jeg kunne sette meg. Å håpe på gode resulater var det bare å glemme, for det var tungt! Løpere i alle aldre jogga lett forbi meg, og de 2-3 første kilometrene pusta jeg som en astmatiker (ganske skummelt i grunn), og trodde jeg jeg skulle både spy og grine. Men da jeg kom til den siste toppen av kurven som dere kan se under, ble det endelig mye nedoverbakke, skygge og vind. I tillegg kom jeg til en drikkepost, så da fikk jeg ny motivasjon til å komme meg i mål. Nevnte jeg forresten at det var 29 varmegrader?Jeg er nesten litt stolt over å ha tatt utfordringen med én dags forvarsel, og at jeg klarte å fullføre til tross for at jeg virkelig angra på at jeg hadde sagt ja til å begynne med. Jeg må innrømme at det var litt moro å være med også, og jeg sitter igjen med en kjempegod følelse nå, og er glad jeg hoppa i det. Jeg kommer nok ikke til å gjøre det igjen, men det var en erfaring å ta med seg videre. Dessuten var treneren kjempehyggelig og spanderte is og brus (pepsi max =D) på meg og et par av de andre på laget etterpå.

Jeg sjekka nettopp resultatene, og jeg kom visst på plass 82 av 145. Sier meg fornøyd med det jeg.
Nå har jeg spist dagens lunsj; ris, salat, mais og scampi. Yumyum! Skal slappe av litt før jeg hiver meg på sykkelen og tar en tur på butikken. Skal slå kanter, klippe plen, rydde, støvsuge og gjør det litt hyggelig her til mamma og Monika kommer hjem fra Bergen i kveld. I morgen er det tilbake til min elskede styrketrening, om ikke kroppen krever en hviledag.


Ha en fin onsdag alle sammen!

 

6 kommentarer

:)

29.jun.2011 kl.16:55

Hehe :P flere enn meg som var fornøyd med å overleve, altså :P løp etappe 9, jeg... tropevarme i hvertfall! og psst.. hvor ligger resultatene?

Andrea

29.jun.2011 kl.17:00

:): Hehe, ja hadde nok med å ikke falle om halvdød i en grøftekant jeg. x) Resultatene ligger her: http://www.emit.nu/resultat/live/stolavsloppet/Dag1/index.htm =)

Julie Wilhelmine

29.jun.2011 kl.19:19

FLINK er du! :D *stolt av*

Fitnessnora

30.jun.2011 kl.14:21

Bra jobba! ;) ha en fin dag du også!

lovelyliller.com

30.jun.2011 kl.14:43

BRA JOBBA JA :D omg. tøfft gjort!

silje's fremgang

30.jun.2011 kl.15:05

Er jo kjempe bra at du fullførteog tok det på strak arm..:D

Skriv en ny kommentar

hits