BODYBUILDING.COM

 

Da jeg kom hjem etter trening i går var jeg sliten, og endte opp ei lita stund i senga sammen med Sirius før jeg måtte opp og ut igjen. Så i dag ble det en hviledag, kjenner at kroppen min trenger det nå. Har ikke hatt en dag med total hvile på en god stund nå, så da er det i grunn bare godt å ta en hel dag med bare avslapping. Har opprettet en profil på bodybuilding.com også, som du kan finne her. Føler meg litt noob der inne ennå, men det er motiverende og inspirerende å se på andres profiler, bilder og mål synes jeg.

 

Nå som jeg har veldig mye fritid og ikke vet helt hvordan jeg skal få utnytta den tida på best mulig måte, går jeg ofte og tenker på fremtiden merker jeg. Etter sommerferien er det klart for mitt siste år på vgs, et påbygningsår for å få studiekompetanse, og for å være helt ærlig så ser jeg ikke så veldig frem til det. Jeg har alikevel ikke tenkt å gå og sutre over det, for jeg vet at jeg trenger studiekompetansen. Når jeg er ferdig kan jeg gjøre akkurat hva jeg vil, og det er det som skal motivere meg til å fullføre. Så det blir altså nok et år her i Levanger. Aller helst skulle jeg flytta til Trondheim, evt. en annen storby, men det blir i det minste til neste sommer. Og da blir det også forhåpentligvis en jobb jeg kan trives med, deltidsstudier på NIH, og kanskje trening på Kaliber. Det hadde i mitt hode vært en meget fin tilværelse.

Utenom det så kunne jeg veldig gjerne tenkt meg å bli kjent med flere treningsglade og kostholdsinteresserte mennesker i nærområdet. Jeg er nok en av få innen min omgangskrets som brenner sånn for dette, og det hadde vært fint å kunne møtt andre med litt like interesser kjenner jeg. Om noen har tips til hvor jeg finner de, så gi meg gjerne et hint! ;P

 

Nå skal jeg fortsette å subbe rundt og gjøre ingenting annet enn å høre på Eminem - Hailie's song.

 

10 kommentarer

Fitnessnora

22.06.2011 kl.13:56

Trening på Kaliber er å anbefale på det sterkeste iallefall!!! :)

Andrea

22.06.2011 kl.14:30

Fitnessnora: Ja, var der og hadde en PT-time med Gunnar tidligere i sommer, og da fikk jeg prøvd litt rundt om på gymmen. Så jo helt supert ut! =)

lovelyliller.com

22.06.2011 kl.19:01

Den siden er kjempebra!! :D damnit! jeg var på posten idag så GLEMTE jeg gaven. doh. den kommer før eller siden,i promise :*

JOHANNE

22.06.2011 kl.19:34

lurte på om du spiser mindre de dagene du ikke trener (slik som i dag)?

Andrea

22.06.2011 kl.19:40

JOHANNE: Jeg bytter ut før- og etter treningsmåltidene med en proteinshake og nøtter f.eks, men ellers spiser jeg som normalt. =)

benedictestrening

22.06.2011 kl.21:32

Godt med en hviledag imellom!

Cecilie

22.06.2011 kl.21:56

Veldig pen jente, men hvorfor plukker du øyenbrynene på den måten?

Du kunne vært så fin med en mer naturlig fasong :)

silje's fremgang

22.06.2011 kl.23:31

Er utrolig greit å være med på ett slikt forum..:D

laaa

23.06.2011 kl.06:25

Elsker den sangen :)

Stine

24.06.2011 kl.00:55

Av egen erfaring så er det absolutt ikke verdt å ta påbygging i Trheim. De ligger(/lå etter?) med teknologi og ikke minst valgmuligheter. Hadde lagt opp mitt utdanningslöp til å ha kravene for matematikk klarert til sivilinteriör, men 'desverre' hadde ikke skolen matematikken jeg trengte i valgfag siste året. Måtte velge mellom å bake boller, spille kanonball eller strikke. WTF, I know... Mitt påbyggingsår i trheim endte opp med å gå tilbake til papir og penn og det eneste tekniske som faktisk fungerte var kopimaskinen i gangen med x antall rompe-bilder i inboksen. Endte opp med å skrive sluttmelding, på trass, dagen för eksamentrekking og tok deretter opp hele forbannede påbyggingsåret på levanger. Utrolig kjipt, men så verdt det! Utrolig bra skole, hvis man ser på alternativene.

Skriv en ny kommentar

hits