7-TIMERS TRENINGSØKT?

 

Som tida flyr! Jeg har altså fått tilbake PCen min etter at den var inne til IKT, men i og med at de fjerna photoshop har jeg gått og surmult over at jeg ikke får redigert bildene mine ordentlig før Tor hjelper meg med å få det på plass igjen, og da blir det ikke like moro å blogge. Men jeg kan vel ikke la bloggen dø ut helt av den grunn.  Jeg har i grunn hatt en veldig fin og givende uke; skoleavslutning (jeg er herved 100% ferdig med VG2), masse god trening, kostholdet har vært nærmest prikkfritt, og jeg har til og med tjent en god slant i og med at jeg jobbet som servitør under et bryllup på fredag. Det var rene 7-timers treningsøkta det, løp frem og tilbake hele kvelden og hadde vondt i føttene da jeg kom hjem. At jeg i tillegg hadde tatt ei tung beinøkt før jeg dro for å jobbe gjorde vel ikke saken akkurat noe bedre, men jeg sov iallefal godt den natta.

Ellers fant jeg visst oppskrifta på en perfekt lørdag i går, som inkluderer masse kos, men som ikke fører til dårlig samvittighet eller magesmerter (noe som har en tendens til å skje når jeg tar av med store spisedager som heller blir til spiseorgier). Uansett, oppskriften er som følger; start dagen med en god og sunn frokost (les: havregrøt og grønn te) enten ute på verandaen i sola, eller foran PC-skjermen med blogg-lesing. Deretter drar man av gårde og shopper bort litt av pengene man tjente kvelden før, og finner masse fint på salg. Videre holder man seg til å spise sunt og i passelige mengder, men ikke nødvendigvis det som står på kostholdsplanen (om man har en). For at en dag skal kunne bli fullkommen, må det naturligvis være ei treningsøkt med, og den liker jeg å ta litt sent på ettermiddagen, slik at man ikke får hele ettermiddagen/kvelden på seg til å hive seg over kjøkkenskapene. Når man kommer hjem fra trening hopper man i dusjen og har et eget lite hjemmespa på badet, med avslappende musikk, ansiktsmaske, neglebehandling og hva man måtte ønske. Til slutt får man en sen middag som man kan kose seg med sammen med en film i senga på rommet (i går så jeg Troja, masse fine muskuløse menn med halvlangt hår, jenter!), med en proteinbar til dessert. Og selvfølgelig 1 liter med lettbrus. Utrolig nok fikk jeg ikke cravings etter mer, men var meget fornøyd. Hjelper med en sen middag for å slippe å overspise for min del iallefall.Gjorde et tappert forsøk på å få redigert et par av bildene av det jeg fikk handla i går, men må si jeg gleder meg til PS er på plass igjen. Undertøysettet har jeg kjøpt på KappAhl, og det er helt utrolig behagelig å ha på!

Nå skal jeg prøve å få rydda litt rundt i huset her, for det er mye gammelt som ikke blir brukt som burde vært kasta eller levert på Fretex. Senere blir det ei økt på skuldre og armer, og jeg gleder meg! Elsker å trene skuldre. Det er vel kanskje den delen jeg har hatt mest fremgang på siden jeg begynte med styrketrening, og vi vet jo alle at det er moro med fremgang. Jeg er så motivert for tida, og klarer å holde fokus uten å anstrenge meg for det. Det er herlig. Det hjelper virkelig å ha et konkret mål og strekke seg etter, som i mitt tilfelle er bodyfitness-konkurranse til neste år. Det man vil, det får man til! -så lenge man vil det nok.

 

Ha en strålende søndag alle sammen!

 

6 kommentarer

Fitnessnora

19.jun.2011 kl.11:46

Høres ut som en bra dag :) Da satser jeg på å se deg på scenen neste år!

frisksomenfisk

19.jun.2011 kl.12:06

iih, hørtes ut som en perfekt lørdag:-D Lykke til med målene dine!

lovelyliller.com

19.jun.2011 kl.19:25

Takk det samme :D hørtes ut som ett heftig måk! lykke til :*

Ninapia

19.jun.2011 kl.20:21

Ja, jeg vet at det er de øvelsene som skal til :P Og det er nok bedre enn ingenting. Men jeg er nysgjerrig på hvor mye det kan forandre rumpa :) Selv om mange sier at det funker, så finnes det ingen bilder noen plass å se, hvor man ser før og etter. Det gjør man jo med alt annet så..

Silje Skogvang

19.jun.2011 kl.20:49

Lykke til med målet ditt!

CECILIE FELICE

19.jun.2011 kl.21:44

sv: nettopp! bedre å ta en dag fri ifra trening i uka, kroppen trenger restitusjon =)

Skriv en ny kommentar

hits