BÅTTUR OG GIVEAWAY

 

Bli med på seiltur helt frivillig? Ja, nå har det nok rabla for meg. Men i morgen blir jeg faktisk med faren min og seiler en helgetur til Trondheim. Satser på finvær og rolig sjø, så blir det nok en fin tur. Etter to uker på sjøen med sjøsyke hver eneste sommer så lenge jeg kan huske, står ikke båttur akkurat høyest på  ønskelista over reiser for sommeren, men slike småturer er alikevel hyggelig.

Nå sitter jeg i sofaen med ømme armer og skuldre. Ble ei god styrkeøkt i dag etter to styrkefri dager. Fri, ingen styrketrening og hundreogørten grader gjør meg helt utrolig daff og slapp, så det var godt å få pumpa litt igjen! Koste meg med hjemmeplukka rabarbara fra hagen, dyppet i et shotglass med sukrin til dessert i kveld. Pleide alltid å dyppe i sukker da jeg var mindre, så det bringer frem gode sommerminner.


Før vi legger fra kai og seiler av gårde i morgen, satser jeg på ei tøff beinøkt før det blir muntlig eksamenstrekk. Om jeg ikke kommer opp blir jeg nødt til å levere inn PCen til IKT for litt rengjøring, så da blir det isåfall dårlig med blogging den neste uka.

 

Melder meg på konkurransen til Charlotte med det samme. Trykk her for å delta du også.

 

og hos Lovelyliller.com her.Kos dere i varmen folkens!

 

Én kommentar

lovelyliller.com

09.jun.2011 kl.20:17

*vil også på helgetur tilbarteby* :* kos deg masse!

Skriv en ny kommentar

hits