FORM 08.06.11

 

Fri, finvær og enda litt mer fri. I dag har vært en etterlengtet hviledag.

 

I det siste har jeg hatt problemer med å få sove om kveldene, og ligget i time etter time og vridd meg i ren frustrasjon. Tror kanskje det skyldes stress, og et litt fullpakket hode. Jeg er en organisator, og må ha oversikt og kontroll over alt. Nå ser ting ut til å ha falt til ro, og i tillegg har jeg ingen flere skoledager. Hadde praktisk eksamen i går, og da jeg logget meg inn for å se hvordan det gikk, fikk jeg til min store overaskelse virkelig gode nyheteter. 6 stod det. Kan vel ikke si annet enn at jeg er fornøyd, selv om jeg hadde en ekkel følelse av at det virkelig ikke hadde gått særlig bra da jeg gikk fra skolen. Men jeg klager ikke, for all del.

I gårkveld fikk jeg til en forandring sove ganske raskt. Utrolig hva man kan få til med litt alvorsprat med underbevisstheten. Ettersom jeg hadde både skolefri og treningsfri i dag, klarte jeg å sove ubekymret helt til kl.10.30 i dag, og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg ikke husker sist jeg sov så lenge. Herlig. Hele dagen har gått med på litt mental selvpleie, med andre ord jeg har solt meg, spist sjokogrøt på verandaen, jogga/gått tur langs gårdsveier og i skogen, slappa av i sofaen, gått tur i REGN og torden (himmelen åpna seg, og regndråpene var store som klinkekuler. Jeg gikk i lys overdel, men hva gjør man vel ikke for cottage cheese?) og tatt formbilder.

Skal ærlig innrømme at det å poste lettkledde formbilder er litt kleint, men jeg veit selv at det er mye mer spennende å følge treningsblogger når man faktisk får se litt fremgang, so here we go. Har jo ny trenings- og kostholdsplan, så må nesten dokumentere litt underveis, så jeg ser om det blir noen forandring.

 


Yes, det er på baken og lårene fettet legger seg. Men det er ikke det som er i fokus nå, nå skal det bygges! Og ikke mobb den merkelige fleksinga mi. Å stramme muskler er vanskeligere enn det ser ut til.. x)


Har du hatt en fin dag?

 

11 kommentarer

Julie - Trening og kosthold

08.jun.2011 kl.19:55

fine lår og rumpe spør du meg :) stå på!

frisksomenfisk

08.jun.2011 kl.21:19

Enig med Julie!

Formbilder må til for å logge egen fremgang;)

danarki

08.jun.2011 kl.22:20

Du ser ut som om du kunne gitt meg juling når som helst xD Jeg trenger virkelig å komme skikkelig i gang med treninga igjen, men det er vanskelig når det har gått åtte år siden jeg trente aktivt. Tør ikke ta formbilder en gang :P

TheMona

08.jun.2011 kl.22:34

Gratulerer med karakteren! :D
Når det tordnet satt jeg ute under tak og spiste torsk av alle ting ^^

Andrea

08.jun.2011 kl.22:39

danarki: Haha, har nok ikke helt teknikken inne når det kommer til å gi folk juling, så er ikke så sikker på det.. x)

Andrea

08.jun.2011 kl.22:40

TheMona: Takk! =)

Håhå, har spist torsk i dag jeg også B-)

Kristina

08.jun.2011 kl.23:49

veldig bra form synes eg :)

Frida S.

09.jun.2011 kl.04:58

Du ser helt SMASHING ut! (Stygt ord, jeg vet, men ble plutselig vanskelig å skulle beskrive deg med et annet.) You go, girl (;

Alexa

09.jun.2011 kl.08:04

jeg kunne drept for lårene dine, no kidding

Catharina

13.jun.2011 kl.15:06

Dette ser jo superbra ut! :D *blir inspirert*

Ninapia

18.jun.2011 kl.16:57

Looking god! :D

Skriv en ny kommentar

hits