STØL

 

Jeg tror virkelig jeg elsker den nye treningsplanen min. I går kjørte jeg ei knallhard økt på beina, og trodde jeg skulle både grine, spy, besvime og kollapse i løpet av økta. Har aldri vært så stiv og støl i både rumpe, framside, bakside, inneside lår og legger på en og samme tid før. Det kaller jeg ei givende økt! Litt spent på hvordan det kommer til å gå med intervall-løpingen min senere i dag med disse beina, men det må vel gå på et vis..

I gårkveld var jeg på bursdagsgrilling hos Mona med hyggelige mennesker, og proppa kroppen så full av grillmat, kaker, ostepop og gudvethva at jeg hadde vondt i magen til slutt. Ser virkelig frem til å holde meg til kostholdsplanen i lang tid fremover nå. Søte Marit hadde med en forsinket bursdagsgave til meg også, og hun kjenner meg iallefall godt; en Ulver-cd og ei bøtte med proteinpulver. Metal og fitness. Gleder meg til å prøvesmake proteinpulveret, det er nemlig sjokolade og karamell-smak. Jeg er jekla svak for karamell.

 


Fant meg ei Ed Hardy-jakke på Fretex i Trondheim på onsdag, i lakserosa. Fikk spørsmål om jeg var både syk og det ene og det andre, for folk er visst ikke vant til å se meg i sterke farger. Haha..


Har du erfaring med proteinpulveret?

 

11 kommentarer

lovelyliller.com

04.jun.2011 kl.19:03

wow hørtes ut som en VELDIG tøff og bra økt da. jeg har bare hatt lulle-økter denne uka :/ fin jakke ! :D

Hege

04.jun.2011 kl.20:53

Hvilke øvelser kjørte du da? :D

Marianne

05.jun.2011 kl.09:38

NAM! var proteinpulveret godt?:D Selv har jeg ikke spandert på meg noe annet en whey-80.

Andrea

05.jun.2011 kl.11:19

Hege: Kjører ganske mange øvelser med veldig korte pauser mellom settene. På beina kjører jeg knebøy, utfall, utspark, beinpress, lårcurls, tåhev, strakmark + rygghev. =)

Andrea

05.jun.2011 kl.11:21

Marianne: Proteinpulveret hadde en fantastisk konsistens og blanda seg kjempegodt i vannet (i motsetning til Whey som jeg synes har en tendens til å klumpe), men ble litt skuffa over smaken faktisk. Syntes rett og slett det hadde litt lite smak. Da synes jeg faktisk Whey 80 er bedre på smak. ;)

Charlotte

05.jun.2011 kl.12:35

Så fin gave!! Morsomt å få gaver som er gjennomtenkt og som er perfekt akkurat for deg!! Det er jeg veldig dårlig på.. Eier ikke kreativitet på den måten!

Levepositivt

05.jun.2011 kl.13:22

Flink du er.. Stå på girl:) Jeg elsker også å shoppe på fretex.. vi har det ikke her i gokken land, men vær gang jeg er sørafor å er jeg innom:) ang protein pulver så lager jeg meg en shakce vær gang jeg er ferdig trent.. Dette fordi det er bra for musklene, og de trenger for:)

Mary Nïtemare

05.jun.2011 kl.16:28

Det er bra gaven falt i smak! :) Selv om det var litt lite smak på pulveret.. :/ Jeg har aldri prøvd noe som helst proteinpulver før, så aner ikke hvordan de forskjellige typene er :P

Og selv om det var uvant å se deg i sterke farger, kledde genseren deg kjempegodt! :)
Nei, det har jeg ingen erfaring med! Flink du er!

Kristina

06.jun.2011 kl.23:25

aldri prøvd det pulveret nei, men det virker godt da :) Kan du skrive ett innlegg om det :) ?

Charlotte -

07.jun.2011 kl.20:25

Sjokolade og karamel hørtes kjempegodt ut :D si fra hvordan det smakte!

Skriv en ny kommentar

hits