PT-TIME PÅ KALIBER

 

Har befunnet meg i Trondheim uten PCen de siste dagene, så da har det blitt dårlig med blogging. Nå sitter jeg her hjemme med veldig blandede følelser i grunn, men den positive delen vil jeg iallfall dele. I går var jeg nemlig på min første PT-time med Gunnar på Kaliber gym i Trondheim, og selvtilliten og motivasjonen har føket himmelhøyt. Nå har jeg to konkrete treningsprogrammer å veksle mellom de kommende månedene, en kostholdsplan jeg kan leve med og som forhåpentligvis vil gi meg de resultatene jeg ønsker, og på toppen av det hele fikk jeg positive tilbakemeldinger på resultatene jeg har fått til nå. Kommer til å fortsette å trene og spise med mål om å bygge resten av året, og så tar jeg høyde for at det kan bli til at jeg stiller i konkurranse i løpet av 2012. Har vært og hatt min første treningsøkt med det nye opplegget i dag, og jeg har aldri fullført så mange øvelser og så mange sett på så kort tid før, og jeg kjenner allerede at jeg kommer til å være en stiv som en tømmerstokk i morgen. Effektivt! Kan ikke si annet enn at jeg digger det.

 

Også må jeg tilføye at jeg virkelig misliker slike rød-dager som plutselig popper opp. Jeg skulle ned til Trondheim sentrum og shoppe litt og tusle i gatene, men plutselig innser jeg at det er Kristi himmelfartsdag, og er det noe som er åpent da? Selvfølgelig ikke. Satte med en liten smule snurt på toget og dro hjem.

 

6 kommentarer

TheMona

02.jun.2011 kl.18:46

Jeg klarte å lage brownies uten sukker, smør, mel eller egg! :D du må smake dem i morgen! <3

Anette

02.jun.2011 kl.23:31

http://aeka.blogg.no/1307015861_m_gjre_video_.html

Det er må gjøre video :) Kan du/dere komme med et forslag, skriver du / dere hvis dere er flere forran skjærmen :)

- AEKA

Alexa

03.jun.2011 kl.19:51

Hva slags konkurranse er det snakk om? :D synes du er superflink!

Andrea

04.jun.2011 kl.12:16

Alexa: Fitness-konkurranse.=) Og tusen takk!

Ninapia

18.jun.2011 kl.16:58

Hva koster en PT-time på Kaliber egentlig?

Andrea

19.jun.2011 kl.10:13

Ninapia: En PT-time med Gunnar på Kaliber koster 450,- =) I tillegg tilbød han seg å følge meg opp gratis på e-post frem til neste time, så det synes jeg ikke er en gal pris. Det er mange trenere med mindre erfaring som tar seg en god del bedre betalt.

Skriv en ny kommentar

hits