EGENPLEIE

 

I dag hadde jeg null planer på agendaen, så da bestemte jeg meg for å ta en dag med total treningsfri og egenpleie. Noen ganger er det litt fint å bare være sin egen beste venn. God helse handler jo ikke bare om et sunt kosthold og tilstrekkelig med trening, det er viktig å ta litt vare på seg selv mentalt også. Så da sov jeg så lenge jeg kunne (klokka ble vel knapt nok 09, jeg klarer virkelig ikke å sove utpå lengre), og deretter ble det en herlig dusj, etterfulgt av ansiktsmaske, TV-titting i morgenkåpa og en herlig søndagsfrokost. Etterhvert tittet også sola frem, så nå har jeg akkurat kommet inn etter en rolig gåtur på en drøy time, og været ble bare bedre og bedre jo lengre jeg gikk.

 


I dag ble det banangrøt med varme bringebær og tørka banankuler med sjokoladetrekk, bringebærshake og te til frokost, og en kjempegod kyllingsalat til lunsj. Nå skal jeg planlegge og forberede litt til den kommende uka. Er så praktisk å gjøre klar litt matpakker og slikt på forhånd, så man slipper å stresse med det om morgenen.

 

Er du flink til å sette av litt tid til deg selv innimellom?

 

5 kommentarer

Charlotte -

29.mai.2011 kl.16:20

Hva slags bringebærshake er det? :) hjemmelaget?

Andrea

29.mai.2011 kl.17:21

Charlotte: Det er en proteinshake. Whey 80 med bringebærsmak blandet med vann bare. =)

lovelyliller.com

29.mai.2011 kl.17:55

hørtes himmelk ut. tok sol idag! det var DEILIG

mylifeaskris

29.mai.2011 kl.22:01

Jeg setter aldri av tid til meg selv sånn sett med tanke på egenpleie. Har en søster som skjemmer seg selv bort til stadighet med fotterapi, frisørtimer, massasjetimer, hudpleie osv. Hun unner seg de beste produktene og tar seg tid til velvære i og utenfor hjemmet. Vi snakket nylig om hvor merkelig det var at dette ikke var på min liste, selv om jeg godt kunne tenke meg å legge en ansiktsmaske i ny og ne.. Vet ikke hva det skyldes, men jeg tror jeg er en av dem som "glemmer" av det eller bare ikke prioriterer det. Dusj + mascara og that's about it. Men - det jeg virkelig setter av, er tid "til meg selv", også kjent som alenetid. Jeg må ha noen timer av dagen helt for meg selv, ellers går jeg på veggene. Det rare er at den tiden ikke blir brukt til så mye konstruktivt eller annerledes fra tiden når jeg omgås folk, annet enn å synge, kanskje. Jeg er et merkelig vesen :p

Silje

29.mai.2011 kl.23:53

Je er nok ikke flink nok til å sitte av tid til meg selv nei...:S

Skriv en ny kommentar

hits