GYM-RAPPORT

 

Siden i går ettermiddag har jeg rukket 2 treningsøkter på mitt nye treningssenter, og satser på å gjøre det til 3 innen dagen er omme. Supergira over å ha nøkkelkort, måtte jeg jo bare nedover og ta en morgenøkt før skolen kl.08 i morges. Med andre ord ankom jeg gymmen alt kl.07.00. Blir nok ikke sånn hver dag, men tror helt klart jeg skal flytte all kardio til morgenen fra nå av. En bedre start på dagen kan jeg nesten ikke tenke meg, og har vært full av energi hele skoledagen. Herlig! Holdt riktignok på å sprekke av frustrasjon til å begynne med. Var den eneste til stede, og måtte derfor skru på alt av lys o.l selv, men jeg klarte ikke å få liv i tredemøllene. Holdt på å gå av skaftet da jeg oppdaget en liten rød bryter helt nederst på siden av mølla, og vips så ble all frustrasjon snudd til lykke. Newbie.

Ettersom jeg var helt alene der, benyttet jeg anledningen til å knipse litt bilder, sånn at dere får se hva jeg mener med at alt utsyret ser ut til å være et halvt århundre gammelt. Men jeg tror faktisk jeg liker det. Føler meg nesten som en skikkelig old school bodybuilder.. Wuhu.

 


Ovenfor kan dere se den ekle rød bryteren som gjorde narr av meg. Etter overstått joggetur ble det BCAA og et par dadler på meg, før jeg forflyttet meg hundre meter til nabobygget for en daff skoledag.


Har du hatt en fin start på dagen?

 

4 kommentarer

lovelyliller.com

26.mai.2011 kl.15:01

wow så hissig du har vært. gymmet så skikkelig bakgård strongman ut da! ;) har vært på trening selv idag,så nå skal jeg bare spise og hvile på lauvbærene :*

Elise

26.mai.2011 kl.17:21

Oii.. den tredemøllen så veldig spesiell ut! Med rød bryter og greier.. var den god å løpe på?

Louise

26.mai.2011 kl.23:26

Tusen takk ^^, Så flink du er! KJempestilige bilder.

Alexa

27.mai.2011 kl.09:36

Thihi, for en old school gym :> er jo egentlig litt søtt. Du er kjempe flink! Jeg har derimot bosatt meg på SATS og tilbringer mer tid der enn hjemme og på skolen til sammen, haha.

Skriv en ny kommentar

hits