GYM & KARBS

 

Nå sitter jeg godt plantet i sofaen med joggebuksa på og venter spent på at klokken skal nærme seg 18.00, slik at jeg kan dra ned på Levanger gym og ordne med medlemskap der. Merkelig hvor rart det kjennes å skulle skifte gym i grunn. Føler meg ny rett og slett, så jeg må si at jeg gleder meg til de første ukene er overstått og jeg begynner å føle meg litt mer "hjemme" der. Sånn er det hver gang jeg er innom et nytt treningsstudio for å trene. Føler meg litt fremmed, som om det ikke er "min" gym. Mye jatt her nå, men jeg er sikker på at noen av dere der ute skjønner hva jeg mener. Eller hur? Det blir iallefall fint med nøkkelkort, så jeg kan trene når jeg selv vil. Det er sikkert.

Også må jeg bare få si at mat gjør underverker! Etter at jeg begynte å spise mer, deriblant mer karbs  i form av hovedsaklig fullkornsris og pasta begynner musklene nesten å blåse seg opp. Jeg merker at kroppen kjennes litt fullere ut, og antagelig holder på en god del mer vann nå, men det å se at musklene kommer og at jeg har mye mer energi, det gjør det hele så absolutt verdt det. Jeg er trosst alt ikke på diett. Men jeg må alikevel si at jeg gleder meg litt til å få litt veiledning av PT ang kosthold og trening, så jeg vet at jeg spiser rett i forhold til mine mål.

 


Ellers har jeg i løpet av den siste tiden hatt en rolig og koselig 18 års-feiring, spist banangrøt ute i sola, hatt besøk av min nusslige kjæreste, og Sirius har blitt glad i den nye kammen sin.


Husker du din første tid på nytt treningssenter?

 

Om noen har forslag/ønsker til tema-innlegg, så blir jeg forresten bare glad for innspill.

 

9 kommentarer

freelikeme

25.mai.2011 kl.13:55

digger bloggen din, kommer tilbake hit :D:D:D du er så flink

Silje

25.mai.2011 kl.14:32

Jeg har bare trent på ett treningsstudio, har ikke hatt noe grunn for å bytte, trives kjempe godt der.

Nikken

25.mai.2011 kl.14:45

Kjenner følelsen ja! Også føles det som om alle stirrer også..

ainatb

25.mai.2011 kl.15:09

Skjønner helt og fullt hva du mener om å være ny i nytt treningsstudio! Heldigvis blir man raskt "tilvendt"! Lykke til! :-) Nøkkelkort er genialt!!

Ninapia

25.mai.2011 kl.15:48

Ja, det nok det :p Men nå har jeg vertfall fått på treningsklærne, så da er det bare å hive seg rundt ;D Tar da vel ikke lang tid før jeg har funnet rytmen i det igjen :) (håper jeg). Takktakk :D Så ut som du hadde en likanes blogg, så blir nok å følge litt med ;)

Rockout

25.mai.2011 kl.16:51

Haha, jeg husker min første tid på treningssenteret jeg går på, ja. Hang så vidt med i aerobic-timene og følte meg skikkelig som en retard. Nå har jeg vært medlem i over fire år, men må innrømme at jeg fremdeles føler meg en smule retarded. :P

lovelyliller.com

25.mai.2011 kl.18:45

grøten så kjempegod ut! husker mitt siste nye gym :))

Hanne Matilde

25.mai.2011 kl.20:09

Katten min heter også Sirius! :3

Kristina

26.mai.2011 kl.20:03

we loooove carbs, dont we :) ?

Skriv en ny kommentar

hits