PROTEINPOWER OG MOTIVASJONSBOOST

 

I dag har jeg jo nesten fått gjort litt! Har som alltid vært noen timer på skolen, deretter levert jobbsøknader, for så å sykle til posten. Det var da utfordringen begynte, ettersom jeg hadde fått pakken min fra Gymgrossisten. På et eller annet vis ble jeg nødt til å få med meg den store tunge bagen med skole-PC, treningstøy, matbokser etc, i tillegg til den 8 kg tunge eska fra GG på sykkelen. Prøvde mange forskjellige vrier før resultatet ble som på bildet under. Var redd alt skulle falle av når som helst, så jeg tråkket meg forsiktig fremover i skilpaddefart.

 

Dungen med proteinbarer kommer nok til å vare en stund, ettersom jeg bare spiser de som kos på spisedager, noe jeg ikke skal ha (note til meg selv) på en stund. Har nemlig tenkt å være i nogen lunde form til min første PT-time. Må jo gjøre et godt førsteinntrykk. Mihihi.. Jeg har nemlig vært i kontakt med en coach i Trondheim, så jeg kommer til å skrive mer om det når ting er litt mer avklart. Dessuten skal jeg skifte gym til uka, noe som kan bli spennende! Da får jeg litt mer fleksible treningstider ettersom det er nøkkelkort der, så slipper jeg å irritere meg over trange åpningstider, helgestengt og unødvendige treningsfrie rød-dager. Alt utstyret som finnes på den nye gymmen ser riktig nok ut som om det er et halvt århundre gammelt (og det er ikke overdrevet), men jeg tror nok jeg kommer til å trives der, og får trent det jeg ønsker å trene. Motivasjon? Indeed.

Nå kjennes overarmene mine ømme og slitne ut etter dagens rygg- og skulderøkt, så jeg tror jeg rett og slett skal sitte rett opp og ned i sofaen resten av dagen. Det kjennes så utrolig godt ut. Sofasliting er undervurdert.

 

Har du fått gjort noe fornuftig så langt i dag?

 

10 kommentarer

lilleproteiin

19.mai.2011 kl.19:17

Å, ikke lenge siden jeg heller fikk min pakke fra GG. 6kg med proteinpulver, BCAA og enda mer stæsj! Herlig :-)

Dea Kristiansen

19.mai.2011 kl.19:33

Jeg har i hvert fall ikke gjort noe fornuftig i dag! De proteinbarene så kjempegode ut!

Kristin

19.mai.2011 kl.19:49

ååh, kos med store pakker! :D i dag har jeg ikke gjort annet en å jogge en lang og god tur :) også lurer jeg på en ting, hvilke smaker har du/hva syns du om smakene på whey-80 pulveret ditt?

Andrea

19.mai.2011 kl.20:01

lilleproteiin: Er så moro med store pakker i posten!

Andrea

19.mai.2011 kl.20:04

Kristin: Til nå har jeg bare brukt Whey 80 med sjokoladesmak, og er veldig førnøyd med det. Nå skal det sies at jeg ikke er så veldig kresen på smak, og heller aldri har smakt noe annet proteinpulver, men det fungerer iallefall kjempefint for meg. Fikk vanilje og bringbærsmak i pakken i dag, så de skal jeg teste ut ganske snart. =)

Louise

19.mai.2011 kl.22:28

Tusen takk :) Gøy med pakke. Så ut som mye bra varer! Har fått gjort masse fornuftig i dag :D

Silje

20.mai.2011 kl.15:11

Det såg ut som en kjempegøy pakke...:D

lovelyliller.com

20.mai.2011 kl.21:03

å guri! litt av hvert der! skulle ønske jeg kunne bruke mitt whey :/

Sunniva

24.mai.2011 kl.12:32

Gi gjerne tilbakemelding på vanilje og bringebær! :D Selv er jeg hekta på mintsjokolade for tiden. Så hekta at smaksprøven på sjokolade faktisk ikke falt i smak. Det er vel på tide å handle inn litt mer pulver snart, og jeg tenkte å kanskje prøve noe annet denne gangen, så tips kommer godt med. :)

SiljeMariela - BodyWork

24.mai.2011 kl.22:40

her var ei frøken som hadde kosttiilskuddet på plass gitt!;) nice!

Skriv en ny kommentar

hits