FJAS 27.04.11

 

Det er sol, det er grønt, humøret mitt er på topp - det er sommer! Iallefall ikke langt ifra. Det er så herlig med slikt vær.

Jeg hadde en god treningsøkt i dag også, hovedsaklig kardio. Ble 35 min med gange i oppoverbakke, litt balanse- og stabiliseringsøvelser + litt styrke av mage, og geriljakardio til slutt. Har visst blitt sterkere i kjernemuskelaturen og satte ny personlig rekord på planken, med 3 min, uten at det kjentes ut som om korsryggen holdt på å brekke sammen til og med. Husker da 1 min kjentes ut som et mareritt..

Endte opp med å feste mine syntetiske dreads også igjen på mandag forresten. Når de ikke er der savner jeg dem, men så snart jeg har slitt i flere timer med å få dem på plass, da blir det feil det også. Kanskje jeg rett og slett skal ta dem ut, la side-cutsene gro og go blond?


Til frokost ble det en real dose sjoko-proteingraut med sjokoladetrekte goji-bær. Ser ut til at jeg må bestille en ny ladning med sjokoladetrekte bær, for de går unna. Setter virkelig prikken over i'en på grøten. Til middag ble det en stor porsjon med taco-salat. Det er så himla godt at jeg gjerne skulle spist det hver eneste dag. Supersunt er det også, men ettersom jeg prøver å få fiskemiddagene opp i et flertall i løpet av uka blir det litt verre.


Har du hatt en fin dag?

 

2 kommentarer

Frida S.

27.apr.2011 kl.22:23

Vel.. tunfisktacosalat funker ikke dårlig det heller! (;

SiriV

28.apr.2011 kl.09:11

Så lenge det smaker sjokolade, er det en sikker vinner. De bærene ser himmelske ut! Skjønner godt at det snart er tomt.

Skriv en ny kommentar

hits