SPISEORGIE

 

Fortsatt finvær her, så jeg fikk startet dagen med en 50 minutters morgenkardio i sola i dag også, før jeg koste meg med snickersgrøt ute på verandaen i solveggen! Deretter bars det av sted på 3T som har gratis trening for alle her i Levanger hele påska. Perfekt for meg som trener på en gym som STENGER ved hver eneste anledning som byr seg. Jeg fikk med meg Marit, og sammen pumpa vi jern og hadde det moro. Fikk trent bein og rygg ganske godt i dag føler jeg. Fint å trene på et litt større senter en gang i blant også.

Men så er det jo lørdag, og påskeaften på toppen av det hele, så i dag har de gode matvanene mine virkelig forduftet fra jordens overflate. Har spist i ett sett. Etter jeg kom hjem fra 3T ble det til at jeg måtte ut og gå meg en tur igjen for å holde forbrenninga gående, og rett og slett for å ikke ha tilgang til kjøkkenskapene. Var riktignok fortsatt like ille da jeg kom hjem igjen (og er det fortsatt), så i dag tror jeg muligens magen min kommer til å sprekke. Får trøste meg med at jeg ikke er på noen diett mot fitness-konkurranse, så dette går så fint så.

 


Og så et stort bilde av snickersgrøten min! Kokt av 40g havregryn, 1 ss økologisk peanøttsmør, 1 scoop sjokoladeproteinpulver, toppet med masse kanel, rosiner og sjokoladetrukkede morbær. Yummy!

Nå skal jeg ha filmkveld med mamma og Monika, og se the Notebook. Jeg ga mamma et kort samendrag av handlingen etter jeg så den sist, og hun begynte nesten å gråte bare av det, så dette kan nok bli en tårevåt kveld. Håper dere koser dere og spiser like mye som meg i dag! Nå skal jeg spise litt mer. Over og ut.


6 kommentarer

josefine

23.apr.2011 kl.19:47

supert innlegg:)

forresten lurer på hvor mange kalorier du spiser hver dag?

spiser du mindre de dagene du ikke trener?

Mary Nïtemare

23.apr.2011 kl.19:55

Vi var flinke :D Håper jeg får trent med deg igjen snart!

lovelyliller.com

23.apr.2011 kl.21:37

Er bare sunt med godt med mat :D nomnom. kos deg videre i påsken :D

Silje

24.apr.2011 kl.12:13

Herlig å få byttet treningssenter innimellom.

janne

24.apr.2011 kl.19:59

kunne du ha skrevet et innlegg som generelt handler om maten du spiser. hvordan du greier og holde motivasjonen oppe osv.

det hadde vært supert.

Andrea

25.apr.2011 kl.15:06

janne: Det kan jeg godt gjøre, innlegg coming up soon. =)

Skriv en ny kommentar

hits