MASSE MAT..?

 

Etter en 50 minutters morgenkardio i sola fikk jeg omsider havregrøten min i dag! Har ikke spist havregrøt på nesten to uker. Skjønner ikke hvordan jeg har overlevd. Har fått gjort unna ei treningsøkt på overkroppen også i dag, og klarte å pådra meg en liten "treningsskade". Har tre hovne fingre, ehe.. Gikk riktignok verst utover stoltheten.

Tidligere i uka var jeg innom Meny på Solsiden i Trondheim, og da fant jeg noen godbiter i hyllene der, bl.a Hershey's syrup (null fett, perfekt på oppkarbingsdager), tørka frukt helt uten tilsatt sukker, 1 kcal-spray og speltlomper. Det stod desverre ikke noe næringsinnhold på lompene, men spelt er vel uansett bedre enn hvete. I tillegg kom pakken min fra The Raw Chocolate Shop mens jeg var borte, og inneholdt masse næringsrik godis, deriblant sjokoladetrekte goji-bær, morbær og bananer, cacao nibs, og et par små sjokoladeplater. Så i dag har jeg gjort klart påskeegget mitt! Blir jo ikke helt det samme når man fyller det selv, men da får jeg det iallefall som jeg vil ha det. Påskeegget mitt inneholder altså tørka frukt, sukkerfri lakris, sjokoladetrukkede bær, en proteinbar og en raw sjokolade. Gjett hvem som gleder seg til påskeaften!

 


Haha, stram i maska.

Været har vært helt fantastisk her i byen i dag, og jeg og Marit satt et par timer nede på kaia og bare koste oss i sola. Været gjør underverker med humøret mitt altså.


Har du kost deg i sola i dag?4 kommentarer

flotte muskler du har fått deg! har det fint,men er slapp. sofapåske på meg :D

Torny

22.apr.2011 kl.21:48

Når du snakker om oppkarbingsdager så tenker jeg på UD2 opplegget. Kan jeg ha riktig?:)

Andrea

22.apr.2011 kl.21:56

Torny: UD2 har jeg aldri hørt om, men jeg ligger som regel ganske lavt på karbohydratene, så når jeg begynner å føle at kroppen kjennes litt tom og slapp, tar jeg en dag hvor jeg spiser ekstra masse karbohydrater for å fylle på med litt ny energi. =)

Torny

22.apr.2011 kl.23:00

UD2 er mongo tungt å følge! Nesten null karbo 6 ganger i uken og full oppkarbing den 7 dagen. Når man sprenger på med karbohydrater så forbrenner mann mere fett etter som det er så tungt for kroppen å fylle opp glykogenlagrene... tror det var noe i den duren. En lege vill vell ikke anbefale det men man får maks effekt av det hvis man har igjenn den siste resten av fett som er super seing å få bort;P

Skriv en ny kommentar

hits