MOTIVASJONSBOOST

 

Et av delmålene jeg har satt meg, er at jeg skal klare en chin-up innen påske, og derfor har jeg hele tiden lagt inn et par forsøk på det under treningene, selv om jeg stort sett har syntes det er flaut å prøve mens det er andre til stede, ettersom ikke jeg ikke har klart én en gang. Men i går prøvde jeg igjen, og plutselig tittet jeg over kanten og haka var på høyde med hendene. Da jeg hadde senket meg ned igjen ble jeg først stånde å kope uten å helt skjønne hva som hadde skjedd, før jeg begynte å glise som et fjols. Jeg måtte prøve en gang til, og jaggu meg gikk det igjen. På tredje forsøk kom jeg riktignok ikke helt opp, men jeg klarte én, - to ganger. Nå er målet å få til flere i løpet av et sett før påske istedet. Jeg måtte jo selvfølgelig få med min store glede i treningsloggen også, med store bokstaver. Beklager språket.

Jeg blir så utrolig gira, glad og motivert når jeg ser at jeg faktisk klarer å nå målene mine, og jeg hele tiden har litt fremgang. Happyface!

 I dag avspaserer hele klassen min, så da ble det to timer ekstra i senga før jeg dro rett ned på trening for litt morgenkardio og styrke av bein, rumpe, skuldre, og mage. Frykter at rumpa mi kommer til å være uutholdelig stiv i morgen. Har akkurat kost meg med litt lunsj/mellommåltid av en skyr, et eple og 10g mandler. Godt, mettende, næringsrikt, og inneholder lite kalorier. Just the way I like it.

 

Har du noen delmål å jobbe mot frem til bikinisessongen?

 

5 kommentarer

Livet på Svalbard

29.mar.2011 kl.15:28

Miste 10 kg :D

lovelyliller :)

29.mar.2011 kl.16:01

stroooongie! grattis med chins. har ikek prøvd på lenge. nice bicep. bikinisesongbekinismesong. bruker aldri å trene mot det. derimot vil jeg ha bedre konsis :)

Disarmed

29.mar.2011 kl.17:00

Grattis! Så himla gøy! Du er flink!!!:)

Silje Mariela

30.mar.2011 kl.18:11

Så artig å høre at du har merket resultatet av litt endringer i kosthold. Helt topp!!!:))

Silje Mariela

30.mar.2011 kl.18:13

Så artig å høre at du har merket resultatet av litt endringer i kosthold. Helt topp!!!:))

GRATTIS MED CHINS!!!!!!!!!!!!!!

Skriv en ny kommentar

hits