FORRIGE UKES TRENING

 

Ser nesten ut som om bloggen har blitt en trenings- og kostholdsblogg, selv om det overhodet ikke var i tankene mine da jeg først begynte å blogge. Men bloggen skal vel i grunn handle om det jeg driver med og interesserer meg for, så da blir det sånn. Er så treningsgira og målretta for tida, at et sted må det få utløp.

Føler jeg har hatt ei kjempegod treningsuke, og gleder meg til en ny. I helga åpnet de ny svømmehall her i byen også, så da måtte jeg selvfølgelig av gårde og teste ut den i går. Tror jeg skal kjøpe meg månedskort og begynne å svømme litt i helgene fremover. Drev aktivt med svømming for noen år siden, men ble lei og sluttet. Ikke at jeg var så lei av svømmingen i seg selv, men det at det var en fast dag og en fast tid, der en trener stod og fortalte meg hva jeg skulle gjøre gikk jeg lei av.Gleder meg til å få unna skoledagen og komme i gang med ny treningsuke! I ettermiddag blir det geriljakardio og styrke av armer, bryst og mage.

3 kommentarer

Julie Wilhelmine

28.mar.2011 kl.10:00

Flink du er! Hvordan var det nye bassenget?

Andrea

28.mar.2011 kl.10:10

Julie Wilhelmine: Det nye bassenget var ikke så dumt det! Også er det jo flere basseng der, så jeg som svømmer for å trene slipper og svømme inn i unger som leker. Også er det boblebad og badstue der. =)

lovelyliller :)

28.mar.2011 kl.20:22

ser jo kjempebra ut! :D

Skriv en ny kommentar

hits