FJAS OG ONSDAGSTRENING

 

Dagen i dag har til nå vært 110 ganger bedre enn i går på alle tenkelige vis. Allerede da jeg våknet i morgen var jeg i godt humør, laget proteinkaffe og havregrøt som vanlig, og overvant snøstormen og kom meg på skolen. Til tross for at vi ikke hadde lærer i 2 av 3 timer klarte jeg å jobbe konsentrert med prøvelesing, noe jeg er meget fornøyd med. Sliter litt med å konsentrere meg om skolearbeid for tiden, ettersom jeg er så skolelei. Men hei, når man er ferdig 11.25 har man ikke mye å klage over. Da har man fortsatt hele dagen foran seg, og for min del bars det rett på trening med masse energi og positiv tankegang.

Jeg tok, som jeg alltid gjør på onsdager, en 65-minuttersøkt med kardiotrening. Deretter en liten pause på 15-20 min med litt energi-påfyll, før jeg kjørte i gang med å ta igjen gårsdagens tapte styrkeøkt. Tror oppholdt meg på gymmen i nesten 3 timer til sammen. Nå er det jo ikke tiden, men kvaliteten på trening som teller selvfølgelig, men jeg er superfornøyd! Jeg fikk også bekrefta at teknikken min i markløft ikke var helt 100% (noe jeg har mistenkt ettersom jeg har fått litt vondt i ryggen) av en mann som hadde drevet med bodybuilding i sine yngre dager. Så nå skal jeg prøve å ikke stresse så hardt med å løfte så tungt som mulig, men jobbe ordentlig med teknikken en liten stund fremover. Gjør man det ikke rett, kan man jo like gjerne la vær. Jeg vil tross alt ikke ende opp med ryggproblemer før jeg fyller 18.

 

Jeg nevnte vel tidligere at jeg skulle begynne å ta formbilder, men jeg har altså ikke kommet lengre enn til bildene nedenfor. Men hva er vel et treningsinnlegg uten fleksing?Ignorer den stygge håndskrifta mi forresten. Tenkte bare jeg skulle begynne å sette meg små enkle mål for hver dag fremover. Det er helt klart mye lettere å oppnå resultater når man har noe konkret å strekke seg etter. Har ikke spist egg i dag heller, så magen fungerer som den skal. Ovenfor kan dere se min fantastiske middag, som bestod av ovnsbakt brokkoli, spinat og tunfisk blandet med tomatpesto, toppet med mozarellaost og masse krydder. Serverte med tomat og paprika. Lagde noe jeg mente ville være en passende porsjon med tanke på næringsinnhold og kalorier, men ble så mett at jeg måtte fordele middagen på to måltider.

 

Hvordan har din dag vært så langt?

 

4 kommentarer

Livet på Svalbard

23.mar.2011 kl.19:22

Så deilig!

Julie Wilhelmine

23.mar.2011 kl.20:12

Tunfisk, træning og muskla? Du minne mæ om nån! xD
Men gla for at du e gla i mæ da, sia du bli stærk og skummel <3

lovelyliller :)

23.mar.2011 kl.20:31

har vært chill ;D

Karianne A

23.mar.2011 kl.22:58

Akk.. så deilig du ser ut (men selvfølgelig kan jeg ikke skrive det til noen jeg ikke kjenner).

Min dag har vært helt ok, rolig hjemmedag!

Skriv en ny kommentar

hits