USTABIL?

 

Kroppen min har overasket meg litt nå i det siste, og ikke bare positivt desverre. I gårkveld hadde jeg f.eks en litt skremmende opplevelse som kom overaskende på. Jeg hadde vært i god form hele dagen, var fornøyd med dagens kosthold og gikk til sengs med et smil. Da jeg hadde lagt meg ble jeg utrolig kvalm, og lå bare å vridde meg lenge uten å få sove, før jeg plutselig kjente at jeg burde komme meg opp av senga. På vei mot badet ble jeg nødt til å løpe til vasken for å kaste opp, og ble mildt sagt litt satt ut. Jeg kan fortsatt ikke helt begripe hva det kom av, men jeg fikk i det minste sove etterpå.

Det andre spillet kroppen min plutselig har kommet på, er at jeg ikke lengre skal få spise egg. Hver gang jeg har spist egg de siste ukene har jeg blitt ordentlig uvell i kroppen, og hatt vondt i magen. Jeg tenkte å prøve med litt egg i lunsjen i dag, og lagde dermed proteinpannekake med to hviter i. Gjett hvem som ble nødt til å droppe trening pga. magesmerter og kvalme. Så nå skal jeg prøve å ungå egg en stund fremover for å se om jeg kanskje har eggallergi. Noen som har erfaring med det? Har lest litt på nettet, og det er visst ikke særlig vanlig at folk på min alder utvikler det.

Litt synd å måtte stryke egg fra kostholdet i grunn. Det kan tilberedes på så mange måter, smaker godt, kan brukes til så mye, og er ikke minst en utrolig god proteinkilde.Noen som har tips og forslag?

 

4 kommentarer

Kristina

22.mar.2011 kl.17:27

fin blogg :)

~Nilenna~

22.mar.2011 kl.17:40

Huff da! Stakkars deg! :/ Hørtes ikke noe gøy uy... Jeg har ikke noen tips til deg, og ingen erfaring med eggallergi. Men egg er vel noe som mange reagerer på... Jeg vet om flere. Men de spiser for det om da. Jeg selv har sluttet med egg omtrent, liker det ikke lenger. Jeg blir kvalm bare jeg tenker egg. hehe :p Håper du finner ut av det! ^^

lovelyliller :)

23.mar.2011 kl.00:06

jeg elsker selv egg. det finnes jo egg erstattninger :D

June

23.mar.2011 kl.15:20

huff, jeg har vært allergisk mot egg hele livet mitt, men klarer meg fint uten, for jeg vet ikke hvordan det smaker :D hihi. Men er kjipt å må unngå må sykt masse matvareprodukter. Jeg kan ikke spise det i det hele tatt, for halsen min hover så opp at jeg bare kveles, men de andre jeg vet om er også slik at dem bare blir uvell av det, men dem har vokst det av seg tilslutt:)

Skriv en ny kommentar

hits