MATPRAT

Puh, jeg kan ikke huske sist gang jeg var så utrolig mett. Også på grønnsaker og fisk da. Jeg og mamma lagde en ordentlig god og kjernesunn middag i dag. Vi er ganske flinke når vi slår oss sammen om middagsretter ser det ut som. Vi panerte seifilet med bokhvetemel, pepper og himalayasalt, stekte løk, og serverte med hver våre grønnsaker. Jeg brukte en halv avocado, en tomat, sorte oliven, og paprika. I tillegg kokte vi en rødbet, som er den nye store grønnsaksfavoritten her i huset. Det ble en diger porsjon i forhold til hva jeg er vant med, men det var kjempegodt!

Ellers har jeg spist havregrøt kokt opp med vann, 1 ss mager kesam, en klype himalayasalt og 1 ts kardemomme, toppet med blåbær, kanel og sukrin den siste uka. Også drikker jeg proteinkaffe til. En herlig start på dagen.Jeg gleder meg til å lage god mat og snacks i morgen, jeg bare klarer ikke å bestemme meg for hva jeg vil lage. Det er vel det man kaller et luksusproblem. For mange fristende oppskrifter å finne.

3 kommentarer

Marie

11.mar.2011 kl.17:31

matinspirasjon! elsker rødbeter og alt det andre :)

Lillian Aikio

11.mar.2011 kl.17:59

Hæææelig dette må jeg prøve ut:)

Takker for komentar hos meg.. Det går bra tross alt.. Jeg er en alternativer, så har mange venner som driver med healing.. ( vet ikke om du tror da) så jeg har fått en dose behandling, og det kjennes bedre allerede:) er jeg heldig er jeg bra etter helgen:)

lovelyliller :)

11.mar.2011 kl.20:01

mmmm så jo riktig sunt OG godt ut dette :D

Skriv en ny kommentar

hits