TRENING OG HAVREGRØT


Onsdager er fine når man i utgansgpunktet bare har 3 timer på skolen, og det viser seg at læreren man skal ha i 2. og 3. time er syk. Nå sitter jeg her og later som om jeg gjør noe fornuftig, ettersom vi ikke får dra hjem. Så da benytter jeg anledningen til å spørre alle dere fine treningsmennesker der ute om litt råd og tips. Nå for tiden trener jeg 5 dager i uken; 2 dager styrke av armer, bryst og mage, to dager styrke bein, rygg og skuldre, og en dag med ordentlig utholdenhetstrening, kort sagt. I går trente jeg ben, men jeg merker at beinøktene ofte blir en god del kortere og mindre effektive enn de dagene jeg hovedsaklig trener overkropp. Derfor lurer jeg på hvilke øvelser dere bruker når dere trener bein/rumpe, eller om noen vet om en fin oversikt hvor diverse øvelser er illustrert og forklart?

 

Ellers så har jeg begynt å pimpe havregrøten min litt den siste tiden. Da smaker grøten nemlig godt i seg selv.Til en porsjon bruker jeg:

  • ca.1dl økologisk havregryn
  • 1 dl skummet melk
  • 1 dl vann
  • 1 ss økologisk peanøttsmør
  • 1 ts kakao

 

Pleier å enten strø rosiner over, eller lage et smørøye av lett syltetøy som søtning.

 

5 kommentarer

Ingeborg Gulla

02.feb.2011 kl.10:27

NAM!

Torny

02.feb.2011 kl.14:57

Jeg trener som regel mest utfall og markløft! Synes disse funker helt sinnsykt bra. Ellers så trener jeg ikke noe annet. Beina får kjørt seg rimelig bra på Roller Derby treninga:)

Mathilde

02.feb.2011 kl.15:21

Rumpetrening:

Et-bens knebøy med vekstang.

Sykt effektivt, men herregud, man blir enormt stiv!

S

02.feb.2011 kl.18:25

Utfall er alltid bra for rumpe og lår (enda bedre om det er den typen hvor det bakerste benet er løftet opp)

Ellers funker knebøy med føttene sammen for innside av lår, Og hofehev er bra for rumpa (funker også fint for innside av lår om du holder føttene sammen)

danarki

02.feb.2011 kl.22:58

Jeg kan nok dessverre ikke hjelpe til med treningstips, men skulle du trenge noen til å spise all maten du lager er det bare å gi et vink så stiller jeg opp xD looks yummy.

Skriv en ny kommentar

hits