IT'S GOOD TO BE BAD

 

Det ble altså til at jeg tok meg fri de tre første timene i dag, og dro heller på trening hvor jeg fikk kjørt overkroppen ordentlig. Og jeg må si det var et godt valg. Fikk en super start på uken, og har vært i strålende humør hele dagen. Ikke at jeg vil oppfordre til å skulke her altså,  jeg kan nok telle på én hånd hvor mange ganger jeg har skulket i hele mitt liv, men ettersom jeg er helt utrolig skolelei nå, var det godt å bare ta seg litt fri. Jeg har ikke noe betydelig til fravær fra før av, så jeg tror ikke akkurat det skader. Kom meg uansett av gårde til de tre siste timene, og satt og vevde til jeg ble støl i ryggen.

Det var uvant å bare gå rett hjem etter skolen. Har jo trent hver dag etter skoletid de siste månedene, og det var i grunnen ganske godt. Jeg stod for middagen i dag, og lagde den helt ut ifra mitt eget hode til og med. Ikke at det var særlig avanserte saker, men det ble iallefall godt. Ettersom jeg har bestemt meg for å finne frem mine mer kreative hobbyer igjen, har jeg fortsatt litt på et oljemaleri jeg har hatt stående uferdig i mange måneder. Det kommer sikkert ikke til å bli ferdig på mange måneder enda heller, men det er iallefall fint å komme noen skritt lengre.

 


Jeg må bare presisere at bildet knapt er påbegynt. Det kommer forhåpentligvis til å bli mye mye finere med tiden.

 

Har du hatt en fin start på uken?

 

2 kommentarer

~Nilenna~

31.jan.2011 kl.20:31

Så koselige bilder. ^^ Blir spennende å se bilde ditt ferdig... :) Gøy å se hva andre maler!

Sikkert bare sunt å skulke litt, så trente du jo isteden.

Flink du er til å lage middag! ^^

Danarki

01.feb.2011 kl.14:46

Maten så skikkelig god ut! Bildet kommer det vel oppdateringer på etter hvert? Det hadde iallefall vært morro og sett hvordan du arbeider videre med det.

Skriv en ny kommentar

hits