MULTITASKING

God kveld godtfolk.

Jeg har hatt en fin uke, men nå kjenner jeg det blir godt med helg. Denne fredagen har jeg faktisk vært veldig produktiv! Var ferdig på skolen alt 11.30, og da bars det på trening og mathandel til dagens store prosjekter. I dag har nemlig kjøkkenamatøren prøvd seg litt frem, og det til gangs. Fra klokken 15.00 til 18.00 løp jeg rundt på kjøkkenet med tre prosjekter på én og samme tid. Jeg har nemlig prøvd ut mine nye sunne ingredienser litt mer i dag, og har laget brownies, nøttepålegg og pizza. Alt uten sukker og hvetemel selvfølgelig. Browniesen fikk perfekt konsistens, men fikk litt lite smak synes jeg. Nøttepålegget ble heller ikke som andre nøtte/sjokoladepålegg, men jeg tror nok jeg kommer til å kose meg med det. Men øvelse gjør mester, så satser på at det går bedre neste gang.  Pizzaen var vel kanskje det eneste som ble ordentlig vellykket, og den ble visstnok helt godkjent av resten her hjemme også.

Sjokoladepålegg-oppskriften jeg prøvde meg på finner du her.Browniesen laget jeg forresten i anledning Idas bursdag, som blir 18 år i dag. I morgen skal jeg og mine fine venner på hytta hennes (som ligger midt i sentrum) og feire med prinsessebursdag. Gonna be awsum!

God helg!

6 kommentarer

Ida S.

21.jan.2011 kl.21:12

Ooh, blir rart å spise brownies uten å få skyldfølelse! Awsum indeed ~

Andrea

21.jan.2011 kl.21:16

Ida S.: Hihi, husk at den ble litt smakløs da. Ikke helt som vanlig brownies, jeg trenger nok litt mer trening før jeg lager den perfekte brownie til deg. x)

Ida S.

21.jan.2011 kl.21:18

Brownie er brownie, smak eller ei. 8D

danarki

22.jan.2011 kl.01:05

Har du oppskriften til hvetefrie brownies? Jeg trenger at mamma mestrer den så jeg kan få brownies når jeg er på besøk xD

Mjuuugly

22.jan.2011 kl.07:37

Nam, herlig!!! :D

emma udbye

06.feb.2011 kl.00:12

Kan du legg ut oppskriften på den pizzaen, og browniesen? Så god ut!

Skriv en ny kommentar

hits