GLUTENFRITT HAVREBRØD

 

I gårkveld var jeg passe gira på å få prøvd ut litt oppskrifter, så da klokka var 21 fant jeg ut at jeg skulle prøve å lage et lite glutenfritt havrebrød. Tok utgangspunkt i en oppskrift jeg fant på Superlivsstil.net for en stund tilbake, men gjorde noen små endringer siden jeg ikke hadde alle ingrediensene.



Ingredienser:

1 egg + 1 eggehvite
to never glutenfri havregryn
1 ts fiberhusk
1 neve opphakkede mandler og rosiner
Litt vann/melk
salt
pepper
oregano

 

Bland alt, bortsett fra oregano, i en bolle og la det stå og svelle i 5-10 min slik at du får en tykk masse. Deretter steker du det på ganske høy temperatur i stekepanna i en god olje, gjerne kokosolje, i ca.10 min, eller til du er sikker på at det er gjennomstekt. Strø litt oregano på under stekingen.

 

Dette har jeg med til dagens lunsj som tilbehør til kyllingsalaten. Spent på hvordan det smaker.

3 kommentarer

Julie Wilhelmine

19.jan.2011 kl.12:46

Oh, ser fancy ut! Men hvordan smakte det tro?
SV; Ja, skikkelig skummelt. Men jeg blir awesome når jeg kan kjøre da! Da må du tørre og sitte på med meg! Hihi. Ska på tur da SHØ!

danarki

20.jan.2011 kl.18:43

Sv: Hellboy II koster noe sånt som 24kr på biit.no. Det er mindre enn det vil koste meg å sende den til deg i posten xD

sajjber

30.jan.2011 kl.11:36

Virket som en spennende oppskrift. Tror jeg skal teste den ut :p Leste meg litt fram og tilbake på bloggen din også, utrolig fin blogg ^^

Skriv en ny kommentar

hits