ANDREA (oppdatert 11.08.11)

 

Hei! Mitt navn er Andrea, og velkommen til min blogg. Jeg er ei treningsglad jente på 18 år, som har levd hele sitt liv i en liten by midt i Norge, ved navn Levanger. I løpet av den tiden har jeg gjort meg opp en god del tanker og meninger, men prøver hele tiden å være åpen for nye synsvinkler. Jeg prøver i alle fall å ikke være trangsynt, og jeg tror ikke det finnes noen fasit på noe her i verden.

Gjennom årenes løp har jeg også fått en håndfull med interesser som jeg prøver å vie mye av tiden min til, og håper at jeg i fremtiden vil kunne leve av noe innenfor disse områdene. Jeg har alltid vært glad i å uttrykke meg kreativt gjennom tegning, maling, håndarbeid, og eget utseende, og har derfor nå fullført to år på vgs hvor jeg gikk design og håndverk / design og tekstil. Jeg skal nå begynne på et påbygningsår for generell studiekompetanse.

Det siste året er det en annen interesse som virkelig har vokst frem og slått rot i meg, nemlig trening, da i hovedsak styrketrening. Trening og kosthold har blitt en utrolig stor hobby som tar både mye av tiden min, og stortsett opptar tankene mine. Til å begynne med trente jeg hovedsaklig for å ta vare på kroppen og helsa mi -man får tross alt bare én, uten tro på at det egentlig ville føre til synlige resultater. Litt etter litt begynte resultatene alikevel å komme, og etterhvert åpnet jeg også øynene for fitness og kroppsbygging. Akkurat nå trener jeg for å bygge muskler, med mål om å stille i Bodyfitness i løpet av 2012. Jeg tar PT-timer og får veiledning av trener Gunnar Strand Jacobsen på Kaliber gym i Trondheim.

 For kontakt: marandy.rh@hotmail.com

5 kommentarer

Cyan Mype

03.aug.2010 kl.20:16

Wow, du ser eldre ut enn 17! Kjempefint bilete. Du er utrolig pen, det meinar eg.

Vivil Psycho

30.aug.2010 kl.15:10

Marthe, du ligner noe jævlig på Amy Lee fra Evanescence!

Annabelle

25.mai.2011 kl.14:02

"drømmer jeg om å leve på et lite småbruk, i akkurat passe avstand fra sivilisasjonen."

Da er vi to! :)

Mr.Red

23.sep.2011 kl.11:52

Den piercingen din i underleppen er helt fantastisk fin.

- Mr. Red

Helene

13.okt.2011 kl.08:47

Hva med noe som gjenspeiler både den artistiske og fitnessdama i deg? Både fitnessartist.blogg.no, artisticfitness.blogg.no og fitnessart.blogg.no er ledige og gjenspeiler at du både er en kreativ person og at fitness er kunst og kroppen ditt verktøy.

Skriv en ny kommentar

hits